ve
door veras Apr 4, 2010 om 17:13
Vakantie & reizen

Boeking

Vorig jaar een ticket geboekt via vliegtickets.nl en vlak erna mocht er geen tax meer gerekend worden. We hebben toen een te goed bon gekregen zodat we €40 korting konden krijgen voor de volgende boeking. je moet daar een 0900 voor bellen en in de brief staat voor 0.35 p/m maar als je nu belt is het tarief € 1.35 p/m. Je moet wel bellen anders krijg je je korting niet maar mag dit eigenlijk wel. Hoeveel mensen lopen wel niet tegen dit probleem aan want hun maken er dik geld mee.

465 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Apr 4, 2010 om 18:55
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,

Volgens mij moet de vliegtax terug BETAALD worden. Trouwens dit soort maatschappijen zijn net zo erg als degene die kaartjes verkopen voor concerten. Met name het bellen en bestellen kost veel geld en vaak wordt ook nog [onterecht] minuten lang in de wacht gezet of nog erger na drie á vijf minuten eruit gegooid. Moet u weer opnieuw inbellen. Lekker goedkoop hé, die tickets?
Ik zou nog één keer moeite doen voor de €40 en daarna maar uw verlies nemen.

Vr.gr. poltol

stacey
door stacey - Apr 4, 2010 om 19:14
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,

Je hebt de kortingsbon destijds Geaccepteerd, dus daar kun je niet op terugkomen helaas, volgens hun site had je formulier in moeten vullen voor teruggave van geld, indien je er recht op had.
Had je de brief die ze zeggen verzonden te hebben destijds wel gehad ?

--Beschikt u over vliegtickets met een vertrekdatum op of na 01 juli 2009 en heeft u deze tickets geboekt in de periode tot en met maart 2009? Dan heeft u recht op terugbetaling van deze vliegtaks.
In juli 2009 hebben wij de mensen die recht hebben op terugbetaling van de vliegtaks een brief toegestuurd met hoe zij deze kunnen terugvragen. Heeft u de vliegtaks nog niet retour ontvangen, ga dan naar terugbetaling vliegtaks.---

Vliegticket.nl

magicscanman
door magicscanman - Apr 4, 2010 om 19:47
261 Antwoorden / 0 Vragen
0

Laat uw gezonde verstand spreken en vertrouw op uw gevoel: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Wi
Wintertje0 - Apr 24, 2024 om 21:27
Geldzaken & recht

Zakelijk energiecontract consument

Mijn vader is opgebeld door een energieboer dat het huidige contract bijna afliep. Helaas is hij toegehapt op een aanbieding en heeft een nieuw contract afgesloten.

nu loopt echter het contract van mijn ouders nog twee jaar. Daarom hebben ze een mail gestuurd dat ze afzien van het contract volgens de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Echter reageert de energieleverancier terug dat ze ... Lees meer

to
toets200 - Apr 27, 2024 om 15:11
Geldzaken & recht