lu
door luuk_2 Nov 14, 2017 om 14:34
Vakantie & reizen

Boeking hotel maar niet geslapen, recht op geld?

Donderdag 2 november heb ik een hotel geboekt samen met mijn vriendin en 2 vrienden. Aangekomen in het hotel stonken de kamers al naar vreemd eten. Wij hebben de ramen open gezet en zijn erna de stad van Amsterdam in gegaan. Eenmaal terug gekomen stonken de kamers nog erger en was het niet mogelijk om daar te overnachten. Wij hebben dit aangegeven bij de receptionist en hij heeft ons verzekerd ons geld terug te geven. Dit heeft hij middels mail nogmaals bevestigd. 

Echter is er nu nog steeds geen geld terug gestort en doet het hotel enorm vervelend. Is er een wet dat zegt als je ergens niet gebruik van maakt dat je dan niet hoeft te betalen en dus je geld terug krijgt? Aangezien we maximaal 1 uur op de kamer zijn geweest en niet hebben geslapen willen wij ons geld terug voor de geboekte overnachting. 

Is er hoop voor ons als het hotel niet mee werkt? 

Met vriendelijke groet, 
Luuk Hermans

848 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mr
mrsmary - Dec 1, 2023 om 14:50
Winkels & webshops

Mijndrogist.nl levert niet en niet bereikbaar

24 november bestelling gedaan. Track and trace gekregen met levering van DHL. Mail gekregen dat zending niet werd uitgeleverd ivm beschading vd verpakking. Daarna is het stil. Mijndrogist reageert niet op contact formulier die op de website staat en ook nog geen reactie op email naar klantenservice. Het telefoonnummer is niet meer in gebruik.
Meer mensen met problemen met Mijndrogist.nl ? Lees meer

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer

bikker
bikker - Nov 29, 2023 om 14:19
Computers & telefonie
Desktop computer probleem.

Desktop computer probleem.

Hallo beste mensen, ik heb een computerprobleem, als ik mijn desktop computer af wil sluiten gaat hij niet uit maar start automatich opnieuw op, ik trek dan maar de stekker er uit. Als hij dan weer opstart krijg ik de volgende melding in een blauw scherm te zien. Cmos-controlsom is ongeldig, en cmos-reset (502)
Hoe los ik dat op, zelf durf ik niet zomaar ergens op te klikken, bang dat er gege ... Lees meer