di
door diana van oostrom-foree Dec 28, 2015 om 21:15
Vakantie & reizen

Misleiding Sunweb: goedkope Sunwebkamer blijkt "ineens" vol. Duurder wel boekbaar.

Bij Sunweb heb ik een vakantie gezien naar Miracle in Lara. Er werd een goedkope kamer aangeboden die voor ons ruim € 1000 euro scheelde in totaal. Gevraagd of dat wel klopte, en antwoord was dat ze een aantal speciale geprijsde kamers hadden ingekocht. Zijn gewone standaardkamers. Dus heb ik snel geboekt. Na boeken bleek het een boeking op aanvraag te zijn en 's avonds werd ik al gebeld dat deze kamer niet beschikbaar was. Ik wil ook wel een dag eerder/later of enkele dagen later gaan maar "ineens" waren alle data vol, terwijl 's middag bij het boeken alle data nog boekbaar stonden. Ze vroegen wel of ze dan een duurdere kamer voor me zouden boeken.... Pure misleiding dus! Deze kamers zijn gewoon lokkertjes, want nadat ik zei dat ik het er niet bij zou laten zitten hebben ze snel de site aangepast en deze kamers als 'vol' gemarkeerd terwijl alle data nog beschikbaar waren toen ik boekte.

Boek al jaren bij Sunweb, maar dit is echt pure misleiding. Herkent iemand dit en kunnen we hiertegen iets ondernemen?

6392 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Dec 28, 2015 om 21:21
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Nee, maar nog nooit bij Sunweb geboekt. En hier kunt u niets tegen ondernemen, dan overal uw ergernis uiten.

ltmvz
door ltmvz - Dec 28, 2015 om 21:23
949 Antwoorden / 18 Vragen
0

Alles wat gedaan kan worden heeft u al gedaan.

wi
door willemwriter - Dec 30, 2015 om 12:17
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat is al jaren de grote truc bij Vakantieveilingen en de hotels van Fletcher, om de kamers mee vol te krijgen, maar dan op plekken waar u niet voor heeft geboekt. De ontsnappingsclausule voor hen zit hem in de kleine lettertjes, zoals 'op basis van beschikbaarheid'.

mo
door mof - Dec 30, 2015 om 16:18
3619 Antwoorden / 3 Vragen
0

Pure misleiding? Waaruit leidt u dit af? Lijkt me eerder een geval van pure teleurstelling. Ik heb wel zo n goedkope kamer geboekt. Alleen als de vraag het aanbod overstijgt heeft wel eens iemand pech.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer