an
door andrew Apr 23, 2005 om 19:53
Vakantie & reizen

Welk merk tent is de beste ?

Vandaag lekker naar de ANWB kampeerdagen geweest.


In plaats dat het mijn keuze heef vergemakelijkt is het alleen maar moeilijker geworden.


Ik ga met mijn gezin voor het eerst camperen en wil een niet te dure tent aanschaffen (over 3 jaar zien we wel weer) Nu heb ik een drietal tenten gezien van verschillende merken die voldoen aan mijn eisen (nl ruim, licht, en 3 slaapcabines)


Maar welke tent is nu de beste want het zijn voor mij allemaal vage merken


-1-Quechua (Hele mooie tenten, maar heel goedkoop, is dat een teken ?)


-2-Trail (huismerk v&D , heb het nooit zo op huismerken, maar misschien wel heel goed ?)


-3-Gelert tenten


Wie kan mij helpen de knoop door te hakken en heeft ergens hele goede ervaringen mee (of hele slechte ?)


Groetjes Andrew

693 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

cats
door cats - Apr 23, 2005 om 21:13
153 Antwoorden / 16 Vragen
0

Hallo andrew,


dat uw vraag nu twee keer is gesteld, komt waarschijnlijk door de drukte op de site, zo rondom de kassa  uitzending.
De site is dan overbelast en het lijkt dan of uw vraag niet "pakt".
Dat lijkt dus maar zo. U hoeft het daarna (dit is voor de toekomst) niet nog eens te proberen, want dan krijg je deze dubbele vraagstelling, met als nadeel, dat er ook dubbele antwoorden en verwarring ontstaat.
Groet
cats

qu
door quint - Oct 30, 2006 om 23:07
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je moet je eerst afvragen wat je wil met de tent. Wil je lopend of fietsend of als backpakker (rugzak) reizen dan moet je een lichte nylontent nemen. Kun je meer gewicht velen neem dan een katoenen tent, dit materiaal is duurzamer, condenseert niet en gaat veel langer mee.


Kijk vervolgens naar met hoeveel personen je hem moet gaan gebruiken, het klimaat (regen betekent meer ruimte om binnen te zitten) en welke hoogte je wil. Als je daaruit bent kun je gaan kijken wat je budget is en wat daarin past. Prijzen lopen uiteen van enkele tientjes voor een 'wegwerptent' tot een paar duizend Euro! Probeer daarom ook een inschatting te maken hoe lang je de tent wil gaan gebruiken. Er zijn ook tenbten die je kunt uitbreiden zoals De Waard maar daar hangt wel een stevig prijskaartje aan. Je kunt een vrij degelijke tent kopen voor een leuk prijsje aan het eind van het seizoen in de opruiming. Zelf heb ik ooit bij Obelink in Winterswijk een tentje voor 98 euro gekocht en het ding gaat al tien jaar probleemloos mee!


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer