AA
door AA.2012 4 mrt. 2017 om 23:10
Voeding & gezondheid

Haartransplantatie

Beste Kassa,

Ik ben op zoek naar een kliniek voor haartransplantatie door middel van de FUE techniek waarbij haarzakjes uit de achterkant van het hoofd (het donorgebied) worden gehaald om te transplanteren naar de kale plek op het hoofd. Op internet vind ik heel veel verschillende klinieken in binnen- en buitenland (met name in Turkije) die deze behandelingen aanbieden. Ik zie door de bomen het bos niet meer en vraag me af of het 1) betrouwbaar en veilig is? 2) of het resultaat heeft? 3) of het donorgebied op de achterkant van het hoofd weer terug groeit? 4) hoe zichtbaar de littekens kunnen zijn? 5) en of er gevallen bekend zijn waarbij er zichtbaar resultaat is geboekt of juist niet. De mensen die je op internet ziet, zijn altijd geïnterviewd door de kliniek zelf waardoor ik het niet echt vertrouw (wij van WC-eend bevelen WC-eend aan).

Hopelijk kunnen jullie meer duidelijkheid geven over dit onderwerp, het zou mij enorm helpen in mijn zoektocht!

Met vriendelijke groet, Kale A.
1162 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

fa
door familyman - 4 mrt. 2017 om 23:16
888 Antwoorden / 1 Vragen
1

Vraag Gerard Joling eens naar zijn ervaringen.

door tenormin - 4 mrt. 2017 om 23:25
14697 Antwoorden / 86 Vragen
2

Hé, dat wilde ik ook schrijven @familyman. Maar @A.A.2012, als u in de slappe was zit (Joling dus wel):
zou ik het zeker in Nederland laten doen en niet in het buitenland.

http://www.gerardjoling.nl/2011/gelukkig-nieuw-haar/

Wi
door Wil_H - 4 mrt. 2017 om 23:26
270 Antwoorden / Vragen
1

Bij dit soort cosmetische ingrepen zou ik zeker in Nederland blijven. Als er complicaties optreden heb je weinig aan een dokter die in Turkije zit. Als de transplantie helemaal mislukt dan moet je maar zien in hoeverre de Turjse dokter zich daar druk over maakt of bereid is eventuele fouten te herstellen.
In Nederland ben je, voor zover als ik kan zien,  voor dit soort operaties aangewezen op particuliere klinieken. Maar die hebben in elk geval nog een keurmerk, met een klachtenprocedure en een geschillencommissie.  Dus misschien dat je daar wat meer info kunt opvragen. Kijk eens op http://zkn.nl/.

door costnix - 4 mrt. 2017 om 23:34
2798 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik ben meer dan de helft van mijn hoofdhaar kwijt, maar geen haar op mijn hoofd, die er aan denkt om een hoofdhaar transplantatie te laten doen. Ik kan mijn geld beter gebruiken. Ik zet gewoon een hoed, pet of baret op.

door tenormin 4 mrt. 2017 om 23:40
14697 Antwoorden / 86 Vragen

@costnix, maar dat is natuurlijk uw keuze. Het barst van de kale mannen, de een meer aantrekkelijk dan de ander. En u heeft er geen geld voor over terwijl een ander er alles voor over zou hebben. Dus da's geen maatstaf. Als TS wel haar wil hebben: good luck voor hem.

door Cookies 5 mrt. 2017 om 17:08
13337 Antwoorden / 36 Vragen

Costnix, het maakt bij een keuze nogal verschil of iemand 30 of 70 jaar is.

door sjoppie - 5 mrt. 2017 om 04:00
4176 Antwoorden / 3 Vragen
1

Beste aa2012,
daar waar haarzakjes verwijderd zijn kan geen haar meer groeien, houd daar rekening mee. Denk niet dat er zichtbare littekens overblijven.
Vr,gr.

door gerbera - 5 mrt. 2017 om 15:53
4779 Antwoorden / 6 Vragen
0

Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt hier voor naar Turkije te gaan.
En hier weghalen om daar te plaatsen is het verplaatsen van het probleem.
En mooi kaal hoeft niet altijd lelijk te zijn. Ook jonge meiden vinden dit soms best wel aantrekkelijk.
Maar u kunt ook bij Marc Marie Huijbregts informeren.

jo
door jorisw - 5 mrt. 2017 om 17:06
3998 Antwoorden / 1 Vragen
0

Je zou al een aantal bomen in dat bos kunnen kappen door alleen naar klinieken in Nederland (en desnoods Belgie) te kijken. Dat maakt het al een stuk overzichtelijker.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lu
LucHoffmann - 27 mei 2019 om 11:38
Winkels & webshops

Bezorgkosten Albert Heijn Bezorgservice

Albert Heijn biedt al een tijdje bezorging van boodschappen aan. De bezorging is natuurlijk niet gratis, maar vaste klanten kunnen een bezorgbundel aanschaffen voor een bepaalde periode om de kosten per bezorging te verlagen.

Een leuke deal voor de vaste klant, alleen is het belachelijk dat elke week nu een kortingscode voor gratis bezorging op social media wordt verspreid.
Zo ben ... Lees meer

di
disliked - 27 mei 2019 om 15:40
Computers & telefonie

Reminder factuur Neostrada

Ik had meer dan een jaar geleden de hosting service van Neostrada aangeschaft, deze hebben echter nu een reminder factuur van 60 euro gestuurd op een service van 10 euro omdat ik het nog niet betaald had/niet optijd gecanceld had.

Mag dit? Lees meer

gu
gulpilil - 23 mei 2019 om 15:57
Vrije tijd & tuin

Aanslag vogelpoep kooi.

Ik heb een donkerbruine metalen kooi. Bij het schoonmaken van de kooi met heet water met allesreiniger ziet het er op het eerste gezicht schoon uit. Totdat de kooi helemaal droog is, dan verschijnen doffe witte plekken op de plaatsen waar de vogelpoep gezeten heeft. Ik heb met alles geprobeerd. Allesreiniger, schoonmaakazijn, kalkreiniger, maar het gaat niet weg. Is er iremand die mij kan helpen? Lees meer