ma
door maykelteske Feb 13, 2007 om 18:23
Voeding & gezondheid

Maria Duvall

Ik wil bij deze de aandacht vragen voor de praktijken voor Maria Duvall.
Mijn ervaringen zijn van een aantal jaar geleden, maar ik kwam op een andere website een discussie over haar tegen en ik zie nog steeds haar 2 pagina-grote advertentie een Leids Nieuwsblad.
En omdat ik op deze website nog niets kon vinden over haar, wil ik even mensen attent maken.

O.a. in nieuwsbladen staan advertenties van een medium met een hele mooie reputatie. Zij wilt haar gave gebruiken om mensen te helpen, GRATIS.
Het enige wat je hoeft te doen is een formuliertje invullen, met een aantal gegevens. Ook moet je aangeven wat je wensen/problemen zijn...Je voelt hem al aankomen.

Ik heb toentertijd, meer voor de grap, aangegeven dat ik wel rijk zou willen zijn. Ik kreeg een 'persoonlijke' brief terug van een aantal kantjes, met dingen die zij over mij wist. In die brief stonden een aantal ernstige zaken, ik kwam erachter dat ik ernstig ziek was. Tenminste, dat haalde ik eruit.
Zij kon van alles voor me doen, maar alles wat ze aanbood koste 50 euro...(gratis?!) en tevens kon ik iets kopen wat mij zou verzekeren van geluk, gezondheid en voorspoed.


Maar plotseling kreeg ik o.a. een aantal keer per week post van Duitse lotto's. Ik was miljonair, maar dat wist ik nog niet.
Het enige wat ik hoefdfe te doen was lid worden en meedoen aan die lotto's. Al deze lotto's, met verschillende namen, hadden dezelfde adres...beetje vreemd.

Ik ben natuurlijk niet zo stom geweest om ooit in te gaan op wat zij me aanbood en op die post, van o.a. die Duitse lotto's.
Maar ik weet dat er mensen zijn die, bijv. in een bepaalde situatie zitten, en die daar in trappen. Voor hetzelfde geld stem je ergens mee in en zit je ergens aan vast.
Dit is gewoon mensen belazeren.


Wat wel "grappig" is, is dat mijn naam regelmatig verkeerd gespeld was. Ook was ik in sommige brieven een vrouw-persoon.
Als je dan echt een medium bent, he..!

Niemand weet of Maria Duvall nu echt bestaat, maar regelmatig wordt er een link gelegd met een andere, mannelijk medium, die op dezelfde wijze te werk gaat.

959 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

nowhere
door nowhere - Feb 13, 2007 om 18:37
127 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor de waarschuwing, ik ben benieuwd of er zich meer mensen melden, als dat zo is dan kunnen jullie mogelijk gezamelijk aangifte doen. Dit is een erg zieke manier om mensen proberen op te lichten. Geef geen persoonlijke gegevens af en trap er niet in! Ook niet als er toevallig iets klopt, sommige mensen zijn daar erg handig in, bijvoorbeeld door het zoeken van informatie over je op internet. De naam Maria Duvall klinkt als bedacht, gezien de rest van het verhaal zou ik er maar van uit gaan dat dat ook zo is.


nowhere
door nowhere - Feb 13, 2007 om 18:45
127 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het internet lijkt vol te staan met informatie over Maria Duval:
- http://www.jotin.nl/forum/showthread.php?t=1758
- http://www.stelling.nl/simpos/maria_duval.htm
- http://home.wxs.nl/~waand023/recht/forums/duval.html
- http://www.mariaduvalscam.blogspot.com/


ho
door hob - Apr 13, 2007 om 13:17
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedankt voor uw tip. Dit is leerzaam voor mijn huisgenote, want ik dacht het al dat er iets niet loos moet zijn met Mara Duvall.


35 jaar geleden herinner ik mij een ander soortgelijk overeenkomend geval, waarbij er ook van alles en nog wat werd beloofd. Hoe dit is afgelopen in klachten weet ik niet. Maar het zal best zo zijn dat achter deze grote advertenties van maria Duvall een dekmantel zit van organisaties (slechte) die mensen zoals u en ik willen misbruiken. Uw tip (en ervaring) is nuttig om te delen. Nogmaals bedankt voor dit vermelden.

he
door hermannus1 - Feb 4, 2008 om 10:51
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben er ook ingetrapt, ik ben tot het einde door gegaan en kreeg toen een boekje met z.g.n. magische handelingen.


Het werkt voor geen meter, ik heb een rot tijd achter de rug ondanks de vele beloftes.


Ik heb slechts een troost, de spirituele wet,  wie zijn gaven op een negatieve wijze gebruikt zal daar zelf aan ten onder gaan.


 


niet aan beginnen!!!!

johanpc
door johanpc - Feb 4, 2008 om 11:00
1379 Antwoorden / 2 Vragen
0

Maria Duvall bestaat NIET als persoon het is de naam vor een wereldwijde oplichters organisatie, toevallig kortgeleden in diverse kranten een waarschuwing gestaan naar aanleiding van het feit dat de organisatie meer dan een miljoen ja echt heeft uitgetrokken voor een kamp[agne om zoveelmogelijk adressen te verkrijgen die ze voor grof geld verkopen daar verdienen zij dus dik aan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer