jscholtes
door jscholtes Oct 10, 2010 om 21:07
Voeding & gezondheid

Multilevel Netwerk Marketing

Iemand ervaring met multilevel netwerk marketing in Nederland? Welke risico's neem jij, wat levert het je op?

1383 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

holpen
door holpen - Oct 10, 2010 om 21:27
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoewel het juridisch niet valt onder de piramidespelen, is het qua structuur zo ongeveer hetzelfde. Wat je vaak ziet, is dat aan de onderkant van de keten erg weinig aan inkomsten te verdienen is, terwijl aan de top men bijna slapend binnenloopt.

Mijn advies: niet aan beginnen.

an
door anicu - Oct 10, 2010 om 21:43
110 Antwoorden / 0 Vragen
0

Doet me aan Jiskefet denken: Multilul Media Advertisering Communication Consultant Agency

Dat was ook totale onzin en bedacht om .. ja, om wat eigenlijk?

jscholtes
door jscholtes - Oct 10, 2010 om 23:52
777 Antwoorden / 31 Vragen
0

Herbalife en Jafra zijn dat type organisaties. Jammer dat er alleen reacties zijn van mensen die, met alle respect, helaas waarschijnlijk geen ervaring hebben op dat gebied (wel bedankt voor jullie commentaren). Ben benieuwd naar reacties van mensen met positieve en nagatieve ervaringen.

nb
door nbw - Oct 11, 2010 om 01:45
521 Antwoorden / 24 Vragen
0

Wat wil je horen. Je praat over management en settings van organisaties die trendvolgend zijn . Herballife en Jafra doen niets anders dan geld maken en verdienen tenkoste van wat ons,als waar, wordt verteld. En de massa is nu zo groen mogelijk zonder verder na te denken. Jiskefet heeft gelijk.Echter de massa volgt blind zonder besef. Teneinde ons gigarijke leven toch maar te blijven prikkelen is nu groen bedacht. Kruidenleven en groene sinaasappelen. Behalve voor een steeds groeiende meerderheid van loosers die erom erbij te horen Wilders stemmen . Basale psychologie. Je wilt erbij horen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ca
catharina1 - Apr 28, 2024 om 15:42
Huishouden & energie

Appartement. Gas/cv installatie definitief afsluiten

Goedemiddag,

Woon in een appartement. In het kader van verduurzaming wil ik van het gas af. Inductieplaat aangeschaft en een boiler. Verwarm de woonkamer elektrisch d.m.v. een kachel, gas/cv installatie gebruik ik niet meer en is afgekoppeld door een installateur.
Ik wil het gas definitief af laten sluiten, heb een aanvraag lopen.
VVE geïnformeerd over mijn plannen.
De ... Lees meer

Eg
EgbertB10 - Apr 28, 2024 om 16:06
Winkels & webshops

Orthodaily

Ik heb schoenen besteld bij ORTHOdaily.nl https://orthodaily.nl/ Het zouden dus orthopedische schoenen moeten zijn. Het zijn gewone schoenen van een middenkwaliteit, wat je eigenlijk ook mag verwachten bij die prijs. Ze worden rechtstreeks uit China geleverd via Yun Express in Rozenburg. De Nederlandse verkoopvestiging zit op een bovenwoning in Amsterdam met een telefoonnummer uit Leiden dat ... Lees meer

empee
empee - Apr 27, 2024 om 20:44
Computers & telefonie

Pictogram op beginscherm plaatsen

Op mijn desktop met Windows 11 staan op het beginscherm meerdere pictogrammen, die ik vaak gebruik. Nu wil ik er eentje bij zetten, maar ik heb dat al zolang niet meer gedaan dat ik niet meer weet hoe dat moet. Wie kan en wil me helpen? Lees meer