hs
door hsrico Jan 3, 2013 om 08:57
Vrije tijd & tuin

Ervaring met Mastermic op speurders

Hallo,
Mijn vraag is wie er ook zaken heeft gedaan met de verkoper, Mastermic[edit-red.] uit Raalte.
Deze persoon biedt producten aan maar kan of wilt deze niet leveren. In mijn geval was het een DJ controller van American Audio VMS4 die hij aanbod TEAB!! Heb het "gekocht " maar nooit ontvangen.
Persoon doet alleen zaken via de mail, op de vraag over het product blijft het heel summier en op de vraag over persoonlijk contact/tel.nr geen reactie.
Wie kent deze persoon of wie heeft er ook een ervaring mee, ook om evt collectief aangifte te doen.

887 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Jan 3, 2013 om 09:34
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

En toch koopt u dan iets?

zoekster
door zoekster - Jan 3, 2013 om 10:12
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

Kijk even op het forum van OpgeletOpinternet.nl klik hier of hij daar bekend is.

zwemmer
door zwemmer - Jan 3, 2013 om 13:18
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Het is niet zo handig om bij een vreemde zonder verdere bekendheid over/in zijn zaakvoering zomaar iets te kopen. Dat is bijna vragen om problemen. Bedenk, lang niet iedereen die iets aanbiedt heeft het goede met je voor. Mensen die door naïviteit of goedgelovigheid worden geleid druppelen vaak teleurgesteld naar deze site af om als nog te proberen hun recht te halen. Nu ben je boos omdat je het zelf fout hebt gedaan en wil je collectief aangifte doen???

Zwemmer

da
door dailyrose - Feb 2, 2013 om 18:25
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Aangifte doen is in dit geval volstrekt normaal en zal ik ook zeker doen.

Zelf ga ik ook aangifte doen tegen deze persoon. 2 weken terug heb ik namelijk via marktplaats een telefoon van hem gekocht. Geld overgemaakt, vervolgens een week niks van gehoord, elke dag gemaild. Eindelijk kreeg ik een reactie met het excuus dat meneer in het ziekenhuis lag, wat gelogen is aangezien hij dat weekend nog in het café stond (dit gehoord via via). Hij heeft mij toen beloofd de telefoon alsnog op te sturen, wat niet is gebeurd. Nu pas zie ik berichten over hem en het feit dat hij dus mensen oplicht. En ja, dat is dom en ik had eerst 100 pagina's op google moeten lezen over hem.. Dit veranderd niet het feit dat hij een oplichter is. Daarnaast snap ik niet waarom hij nog op marktplaats advertenties kan zetten..

bp
door bpm91 - Sep 23, 2013 om 14:46
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb hetzelfde probleem, gekocht maar niet onvangen. Zelf ook dom geweest en gekocht zonder te checken maargoed. Heb een recent aankoopbewijs van hem ontvangen van de dixons uit Raalte. Daar zullen waarschijnlijk meer gegevens bekend zijn. Ook ga ik marktplaats benaderen zodat hij niet meer kan adverteren.

Mvg

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer