wa
door wafwaf Nov 2, 2004 om 17:11
Vrije tijd & tuin

MP3 speler Xiron

Mijn zoontje heeft een mp3 speler bij Blokker vandaag van het merk Xiron. Hoe krijg ik in vredesnaam muziek op dat ding.


 

1243 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

cats
door cats - Nov 2, 2004 om 17:41
153 Antwoorden / 16 Vragen
0

Heeft u al bij Blokker zelf geïnformeerd?

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Nov 2, 2004 om 17:50
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo wafwaf,
leuk van u zoontje, neem even de handleiding van de speler voor de speler zelf merken verschillen, hoe de speler zelf werkt is mij niet bekend.


heeft u windows xp dan kunt u eerst proberen of de mp3 speler wordt herkent als u de mp3 speler op de pc aansluit zonder software te instaleren, zoniet eerst even de sofware instaleren.


als dat gebeurt is ziet u als het goed is als u dubbelklikt op deze computer (mp3 speler moet dan op de pc aangesloten zijn) dat u er een verwisselbare schijf bij heeft gekregen

Als u nu muziek op de mp3 speler wilt zetten dan kopieert u de muziek naar deze verwisselbare schijf.


succes en groeten tuinfreak 

jo
door johndylan - Nov 2, 2004 om 23:55
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

U moet als u nummers over wilt zetten met de rechtermuisknop op het liedje klikken, dan klikken op "kopiëren naar" , en vervolgens kiezen voor "Drive F:" (of, als u meerdere schijven in de pc heeft, die met de hoogste letter omdat de mp3 speler als laatste is toegevoegd).Als het goed is wordt de muziek nu gekopiërd naar de mp3 speler.Wij hebben hem vandaag gekocht, en het was eerlijk gezegd inderdaad flink puzzelen voordat we dit uitgevonden hadden omdat het nergens in de handleiding staat.Succes!Groetjes, John.

sa
door sanderz - Nov 6, 2004 om 11:25
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

1) Installeren van software op de computer. Indien Windows 98 wordt gebruikt dient een USB driver volgens instructies (meegeleverd op een miniformaat CD-ROM) op de computer geinstalleerd worden. Indien Windows XP gebruikt wordt is deze installatie NIET nodig.


2) Als de MP3 speler middels de USB poort op de computer wordt aangesloten (direct de MP3 pen in de USB poort steken, of via bijgeleverde verlengkabeltje) dient de computer de MP3 speler te herkennen als extra station/diskdrive. Ga hiervoor naar 'My Computer' of 'Mijn computer' op het buroblad van windows. De MP3 speler zal in het lijstje met diskdrives herkend kunnen worden als 'Removable disk' of 'Verwijderbare schijf' veelal met letter F: of G:


3) MP3 bestanden kunnen naar de MP3 speler gekopieerd worden door in 'My Computer'/ 'Mijn Computer' bestanden van een van de computer diskdrives (bijvoorbeeld de harde schijf onder C:) naar de 'Removable disk'/'Verwijderbare schijf' te verslepen.

me
door meisje15 - Jan 29, 2005 om 15:57
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

als het goed is heb je er een usb kabel bij geleverd gekregen en een cd rom zo niet dan moet je terug naar de winkel. de usb kabel stop je in de usb poort en de cdrom in de driver. dan heb je een dowloasprogamma zoals kazaa. zoniet dan moet je die downloaden via www.kazaa.com en dan kan je muziek dowloaden wacht je totat hij klaar is met downloaden en dan druk je op de rechter muis knop opslaan als ben je bij my shared folders en dan kies je het nummer dat je gedownload heb klik je rechts kopieren naar f en dan staat het nummer er als het goed is op

st
door stankimindy - Sep 26, 2008 om 12:03
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik heb zo ook 4 liedjes naar de mps speler gekopieerd en dan geeft die aan vervang schijf vol hoe kan dit

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer