ja
door janbrusket Nov 14, 2006 om 16:28
Auto & vervoer

ANWB of On Route

Ik heb eindelijk weer een auto na een 14 maanden zonder. Door een lichte handicap een automaat. Rijdt prima.


Maar mijn vraag is of iemand mij zou kunnen informeren wat ik moet doen. Vanwege mijn handicap en vanwege het feit met een gerust hart op weg te kunnen wil ik ook weer zoiets als een wegenwachthulp bij pech onderweg. Want je weet maar nooit...


Welke is de beste voor mij. Welke voordelen en ook nadelen hebben ze.


Ik dank u bij voorbaat voor uw informatie...

668 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 14, 2006 om 16:37
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

wij als xperts worden geaccht op deze site geen reclame te maken. U kunt het beste zelf de voor en nadelen vergelijken. Als er toch wordt geantwoord zal dat op basis van ervaringen zijn etc. Ik heb zelf in ieder geval geen enkele aanleiding en behoefte om te wijzigen mbt de ANWB.

ve
door verwijderd - Nov 14, 2006 om 16:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag janbrusket,


De anwb probeert altijd ter plekke de zaak te repareren. Routmobiel sleept je meestal naar een garage. De eerste is gemiddeld 5 minuten later ter plekke dan de tweede. Anwb is wat duurder. Routemobiel heeft standaard in zijn pakket woonplaatsservice. Bij de anwb moet je dat apart erbij nemen.


Vriendelijke groet, Read.

ve
door verwijderd - Nov 14, 2006 om 17:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Naast de genoemde antwoorden,


welk merk rijd je, soms is de dealer bij onderhoud volgens fabrieksvoorschift gratis hulp... dus tot een jaar na grote beurt, tenzij je teveel km maakt...


Ook diverse Bosch garage's geven deze service, dit is niet merkgebonden, maar ze zitten niet overal dichtbij,  maar ze zijn niet duurder, eerder iets goedkoper dan dealers.


Bij bijde optie's dus gratis hulp en service... dus U kunt het ook dus bijna gratis krijgen, dus informeer eens, op de website van de importeur van Uw merk over onderhoud en garantie bij vele merken te vinden...


Veel succes. 

ve
door verwijderd - Nov 14, 2006 om 18:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De Anwb geeft ook woonplaats service afgelopen jaar 2 maal gebruik van gemaakt.


Als gehandicapte heb je meer aan de anwb is mijn ervaring.

ve
door verwijderd - Nov 15, 2006 om 17:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi


De anwb is de beste wel wat duurder maar dan heb je ook wat.Route mobiel is oplichter.groeten Pascal

ve
door verwijderd - Nov 15, 2006 om 18:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zit zelf qua gezondheid in de zelfde situatie en zweer bij de anwb, heb nu zelfs voor europa dekking gekozen, zodat wij ook in het buitenland geholpen worden. Ik heb al menig maal van hun gebruik moeten maken, 1x moest ik medicijnen innemen en ik gaf dat door. Binnen 30 minuten aanwezig en ik was op tijd thuis.


 


ANWB alsnog bedankt

ve
door verwijderd - Nov 15, 2006 om 20:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Via een kennis had ik gehoord dat hij vanuit het buitenland van het kastje naar de muur werd gestuurd met Route Mobil (daardoor enorme gsm kosten had)Ik ben vanaf 1998 lid van de ANWB en de keren dat ik ze nodig had (gelukkig niet veel) werd ik echt perfect geholpen.


Inderdaad met een handicap en de woonplaatsservice zal ik ook kiezen voor de ANWB.


Met dit soort gevallen betaal ik liever wat meer en blijf ik bij het oude vertrouwde

ve
door verwijderd - Nov 18, 2006 om 02:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

met ANWB echt heel goede resultaten, vraag me nu met de nieuwe service-keuze wel af waarvoor je moet kiezen?reis merendeel in ons eigen landje, maar ga ook wel eens even over de landgrenzen, dus europakeuze??

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer