as
door astra Oct 27, 2004 om 19:41
Auto & vervoer

Astra

Hoe bevalt de nieuwe opel-astra ?  Wie heeft er ervaring mee ?

695 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 23, 2004 om 19:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben ook van plan er een te kopen. Wil graag "meeliften" op uw vraag.


Vr. gr.

ve
door verwijderd - Jan 22, 2005 om 15:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik weet dat het een kwestie van smaak en merkbeleving is, maar een opel!?!?!? En dan ook nog eens een astra!?!?!? Nederland is het enige land in Europa met hoge opel-verkopen. Geen wonder dat Nederland een suf imago heeft in het buitenland. Iedere zomer tijdens de vakanties op de Franse autosnelwegen wordt dit nog eens extra benadrukt door de stationwagens met nederlands kenteken en dito caravan erachter. Wal-ge-lijk.

ve
door verwijderd - Jan 22, 2005 om 16:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

oud draadje en geen antwoord op de vraag

ve
door verwijderd - Jan 30, 2005 om 22:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

wij hebben  tussen de astra en de stilo zitten twijfelen ,rare vergelijk zul je denken , maar toch iets éénvoudiger dan je denkt . Ik ben verslaafd aan koppel en wou dus de 150 pk JTD motor of CITD zoals opel deze fiat/alfa/lancia motor noemt Aangezien deze 2 merken tot het zelfde concern horen opel 100% GM fiat 20% GM zijn heel veel onderdelen van deze auto's bodemplaat , wielophanging ,elektronica enzv. hetzelfde .Uitstraling en "thuisgevoel" in de auto en de dealer zouden voor ons de doorslag geven .


Bij avis een weekend een astra gehuurd en bij de fiat dealer een weekend een stilo meegekregen .De astra ( met maar 150 km op de teller ) is een fijne auto maar voor ons gevoel te afstandelijk , de wegliging is ok maar te sterk onderstuurd in lange bochten (kan ook aan de merk banden liggen) en er zat een vervelende "kadett"kraak in 't dashboard .


wij hebben voor de stilo gekozen .


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d_
d_dejong - May 10, 2024 om 14:38
Geldzaken & recht

Inning extra bedrag boven op contributie (voetbalvereniging)

Onlangs is er gemeld dat de energiekosten van onze club hoger zijn uitgevallen dan verwacht. Als gevolg hiervan is er naar alle leden een extra rekening gestuurd, bovenop de reguliere contributie, om deze kosten te dekken. Daarnaast is er gedreigd met een spelersblokkade indien deze extra kosten niet worden voldaan. Aan het begin van het seizoen ben ik akkoord gegaan met een verhoging van de cont ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

pa
paulinarij - May 9, 2024 om 17:00
Voeding & gezondheid

Is botox gevaarlijk voor rimpels

Is botox voor rimpels ongevaarlijk en hebt het nadelen Lees meer