gr
door griskha Sep 27, 2005 om 11:18
Auto & vervoer

Autobanden

beste mensen ,


mischien kunnen jullie me helpen ,IKheb onder mijn nissan micra het banden merk stomil zitten deze komen bij mischelin vandaan staat op internet,deze banden zijn nog zo goed als nieuw maar ze hebben alle drie een bobbel,vorig jaar begon eerst men voorband die heb ik laten vernieuwen deze was ook zo goed als nieuw zonde ,en nu is het met alle twee men achter banden , ,wat kan er mis zijn ,weet er iemand raad ,voordat ik een klapbend krijg ,ik rij maar heel weinig en ook geen grote stukken ,de auto gaat maar 120 dus dat kan het ook niet zijn groetjes van scarlet

4199 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

grindweg
door grindweg - Sep 27, 2005 om 22:05
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

stomil is een b merk. maar ook bij a merken komt canvas breuk voor. dat is het probleem. het kan komen van stoepranden oid maar het is vaak een probleem van de band zelf de reklamen om ieder wiel een stomil is al lang verleden tijd. en bij michelin van daan vind ik vreemd het was altijd een oost eu merk. geimporteerd door hunneman in scherpenzeel in friesland. maar als het te erg word koop dan nieuwe banden. een kort stukje in de krant is ook niet alles. succes. 

le
door leks20 - Dec 7, 2005 om 18:06
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Een autoband moet een redelijke tijd meegaan. De leverancier moet een redelijk product leveren voor een redelijke prijs.


Als de banden zonder aanleiding bobbels vertonen moet u nieuwe banden krijgen. Misschien betaalt u een beetje mee aan de banden maar het kan nooit veel zijn.


 


Nieuwe banden eisen dus

re
door remvbaal - Jan 3, 2006 om 23:32
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

er kunnen een aantal redenen zijn voor deze bobbel. het is echter niet mogelijk hier een definitief antwoord op te geven om de volgende redenen namelijk: u bent een aantal vitale onderdelen vergeten te vermelden namelijk zit deze bobbel in het loop vlak? zo ja, dit kan dit een zogenaamde canvas breuk zijn dit houdt in dat u deze banden zo snel mogelijk dient te vervangen.


Echter is hier geen sprake van dan is er de mogelijkheid om de banden weer rond te laten slijpen.


Zit de bobbel aan de zijkant dan kan dit alleen maar een canvas breuk zijn met het hier boven genoemde vervolg (vervangen).


een goede keus qua merk als u tot vervanging overgaat is het merk mabor deze heeft een goede prijs qualiteits verhouding en als monteur zijnde heb ik bij deze banden geen canvas breuken vast gesteld  

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer