bo
door bobbruinsma Aug 16, 2012 om 14:06
Auto & vervoer

Kunnen jullie Groupon een keer aanpakken op TV

Op 22 juni bestelden wij als kado voor een vriendin een refurbished Iphone van de Firma Eprokom via Groupon. Levering zou vijf weken zijn vanaf 3 juli 2012.
Inmiddels na diverse telefoontjes waarop toegezegd was dat er contact opgenomen zou worden met de leverancier en wij terug zouden horen, kreeg ik vandaag een medewerkster aan de telefoon die mij vertelde dat zij bericht heeft teruggekregen en dat de telefoon onderweg zou zijn en dat deze voor de 25 augustus geleverd zou worden. Zoniet dat we dan ons geld terug zouden kunnen vorderen. Hoe moeilijk is het om een leverancier te bellen en als de leverancier te laat is kan dit ook per express zending verzonden worden waardoor e.e.a. binnen enkele dagen opgelost kan worden lijkt mij. Groupon doet hier verder niets aan en beschikt dus al per 22 juni over onze betaalde bedragen (met ons meerdere bestellers) die allen niet geleverd hebben gekregen. Kortom de rente over deze bedrage strijkt Groupon op en wij kunnen gaan zitten wachten of iets daadwerkelijk nog ooit geleverd zal gaan worden. Het wordt dus hoog tijd dat men GROUPON een keer aan gaat pakken voor deze wijze van handelen. Dit riekt mijns inziens naar oplichting.

946 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Aug 16, 2012 om 14:22
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo bobbruinsma,

Voor contact met de redactie kun je beter even je tekst kopiëren en hier plakken.

Met vr.gr.

re
door renton - Aug 16, 2012 om 15:16
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb ongeveer hetzelfde gehad, heb op 12 juni zolen besteld, kreeg deze 5 weken na bestelling, schandalig het ging hier maar om een bedrag van € 11,-- maar toch dit lijkt mij niet juist, dat iemand 5 weken nodig heeft om een bestelling te verzenden. Betalen moet je wel op de dag van bestelling. Schandalig, dit doet alleen maar Groupon, zeer zeer traag.
p.s. Heb de zolden dan gekregen en was 2 dagen later toevallig bij Action, daar lagen dezelfde , zelfde merk en merk nummer voor de prijs van ja ja ja 89 cent.
Belachelijke.
Ton

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mgroen
mgroen - Jun 23, 2024 om 19:11
Huishouden & energie

bouwer plaatst geen Douche WTW installatie

Ik zit met het volgende:

ik ben koper van een nieuwbouwwoning, onderdeel van een nog te realiseren nieuwbouwproject van in totaal 75 woningen.
Start bouw verwacht najaar 2024. Mijn woning zal voorzien worden van zonnepanelen, warmtepomp en 200 liter boiler. En is geen douche WTW (DWTW) installatie voorzien. Deze wordt ook niet als optie aangeboden in een meerkeuze/meerwerk lijst. ... Lees meer

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer

Op

Zonnepanelen

Wanneer door een brand de buurt vervuild is door rest deeltjes van de verbrande zonnepanelen wie betaald dan het opruimen daarvan iedereen of alleen de vervuiler. Lees meer