si
door silvie49 Feb 13, 2008 om 08:40
Auto & vervoer

Lekke benzine leiding

hallo


ik heb 6 mnd geleden een fiat punto gekocht bij garage kwam er na een week achter dat er iets klepperde achter moesten andere draagarmen onder achter viel nog onder garantie maar hij ging ze bij de sloop bestellen en tot nu toe heeft hij ze nog niet gevonden dus nog steeds niet gemaakt, nu ging mijn auto van de week benzine lekken ik naar die garage toe bleek hele leiding verrot,hij gaat weer kijken voor tweedehands want nieuw is te duur zegt hij zei tegen hem is niet goed naar gekeken tijdens apk hij zei ja kan stuk gaan na 6 mnd nu draai ik dus zelf voor de kosten op kan ik iets doen ?

399 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 13, 2008 om 11:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag sylvie,


Ik neem aan dat je slechts 3 of 6 maanden garantie op de wagen hebt gekregen.De draagarmen krijg je dus wel vergoed (in principe kun je nieuwe draagarmen eisen) en daarna is het einde verhaal, omdat het volgende defekt buiten de garantieperiode valt en dus voor eigen rekening komt. Dat de garage tweedehands vervangen wil, is bij de armen dus niet korrekt en bij de leiding wel, omdat je dan ook minder betaalt.


Met vriendelijke groet, Read3. 

ve
door verwijderd - Feb 13, 2008 om 12:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Reparateur mag gewoon gebruik maken van gebruikte onderdelen tijdens Bovag-garantieperiode. Eisen van nieuwe onderdelen gaat alleen als het bijvoorbeeld veel te lang zou gaan duren; maar neem dit dan eerst met Bovag/garage op. Als je als klant nieuwe EIST & er zijn gebruikte voorhanden kan de garage voorstellen de klant het verschil bij te laten betalen.
Overigens: met die Punto zult u nog meer problemen gaan krijgen, hou daar vast rekening mee



ve
door verwijderd - Feb 13, 2008 om 18:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

wat voor garantie. die draag armen zijn van de sloopers ook verrot een bekend probleem. inderdaad is de apk een moment opname. vaker als u dat soort problemen heeft mankeert er meer aan

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer