ve
door venmans Aug 1, 2008 om 21:53
Auto & vervoer

Navigatie

Ik wil een navigatie aanschaffen. Kan ik dat het beste in een winkel in de buurt doen of op internet? Ik heb er helemaal geen verstand van. Waar moet ik op allemaal op letten? Ik weet alleen dat ik Europa nodig heb.


Johanna

347 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 1, 2008 om 22:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik zou adviseren je navigatie in een "gewone' winkel aan te schaffen. Via internet ben je zeker niet goedkoper uit en is het toch maar afwachten hoe de aankoop gaat. Niet elke internet zaak is "netjes".Er is zoveel keus: Halfords, alle witgoedzaken enz. Geef daar aan wat je nodig hebt en kies. Let wel goed op de wijze waarop het systeem in de auto gemonteerd wordt, bijna altijd dmv een zuignap. Werkt op zich prima.Zelf heb ik al een paar jaar een TomTom, ben daar zeer tevreden over.

ve
door verwijderd - Aug 1, 2008 om 22:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


En ....... let u ook even op de aanmaakdatum van het systeem. Het kan nu al weer nodig zijn het systeem te up daten en nieuwere kaarten in te laden. Soms krijgt u mogelijk te maken met een "aanbieding" maar dan moet u extra betalen om te kunnen up daten. Dus even, voor de koop, duidelijk navragen of en hoelang u "gratis" nieuwe kaarten kunt down loaden. En ook niet onbelangrijk, ga na of alles aanwezig c.q. meegeleverd wordt om uw navigatie te kunnen bijwerken via uw PC.


Succes, poltol

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

Va
Vandamenel - Apr 29, 2024 om 13:31
Winkels & webshops
ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

In december 2023 heb ik een bestelling geplaatst en een week later geretourneerd. Netjes afgegeven bij het plaatselijke postkantoor binnen de retour termijn, met het label dat je kunt downloaden op hun website.

Het pakket is echter kwijt geraakt, vandaag de dag staat de informatie nogsteeds op 'bezorgtijd onbekend'. Na talloze mailtjes en belletjes weigert ici Paris mij te helpen. Ook n ... Lees meer