ad
door addysu Dec 30, 2005 om 15:28
Auto & vervoer

Pechhulp van FBTO

Heeft er iemand ervaring met de pechhulp verzekering die aanvullend afgesloten kan worden bij een FBTO autoverzekering, zowel postieve ervaringen als negatieve ervaringen, kan dit de wegenwacht van de ANWB vervangen?

6273 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

grindweg
door grindweg - Dec 31, 2005 om 18:56
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

moet u niet doen anwb of route mobile is veel beter.hun service gaat verder. hun pech hulp is beperkt. en bij schades word uw auto toch al gratis afgesleept. zelfs bij een wa verzekering word er voor uw auto gezorgd bij bv een aan rijding.

pr
door prikkie - Jan 1, 2006 om 19:25
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb de FBTO pechhulp eens nodig gehad in het buitenland en dat was zeker wel een positieve ervaring. Goed en snel geregeld.


In Nederland is deze pechhulp volgens mij niet te vergelijken met Route Mobiel of de ANWB. FBTO sleept volgens mij alleen maar. Er wordt niet gerepareerd, alleen verplaatst naar een garagebedrijf.


FBTO heeft volgens mij geen eigen reparatiedienst of monteurs in dienst.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer