D.
door D.A. Kwetters Mar 28, 2023 om 16:53
Auto & vervoer

Peugeot 208 1.2 Puretech

N.a.v. een bericht op internet van Nefkens (van 23 februari 2021) waarin gewag wordt gemaakt van een terugroepactie  voor Peugeots met een 1.2 PureTech motor en bouwjaar 2014-2018, heb ik contact opgenomen met de dealer/garage Nefkens. In het bericht stond dat de fabrikant een brief zou sturen waarna een afspraak gemaakt kon worden met de dealer/garage. Geen brief van de fabrikant onvangen.


Ik heb toch contact opgenomen met de dealer/gararage. De reactie was dat de terugroepactie niet voor mijn auto gold omdat naast het type motor en het bouwjaar ook het chassisnummer  hiervoor maatgevend zou zijn.


In het register van RDW was geen openstaande terugroepmelding op het kenteken van mijn auto. Mogelijk is de terugroepactie bij RDW niet gemeld en/of bekend.


Ook als de reactie van de dealer/garage juist is, blijft het verwarrend.


Wat nu te doen?

1514 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Henk De Zevende
door Henk De Zevende - Mar 28, 2023 om 17:37
2029 Antwoorden / Vragen
0

Als er niets aan de hand is hoeft u toch ook niets te doen? Ik begrijp dat er wat aangepaste adviezen zijn voor de reguliere vervanging van de distributieriem en daar zal uw dealer zich in de toekomst aan houden. Ik zou zeggen, klaar.

sjjoppy
door sjjoppy - Mar 28, 2023 om 17:46
7175 Antwoorden / 3 Vragen
1

Misschien staat het juiste adres voor contact in deze link.

https://www.nefkens.nl/vestigingen/

Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - Mar 29, 2023 om 00:05
1756 Antwoorden / 31 Vragen
2

Geachte D.A. Kwetters, 

Neem contact op met de redactie van Kassa,klik op de volgende link:


https://www.bnnvara.nl/kassa/over-kassa

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

an
annekekoolen - Apr 8, 2024 om 15:32
Geldzaken & recht

Heb eenmalig gedoneerd aan Stichting Hulphond en krijg nu brieven van ByMetis

Ik heb in het winkelcentrum in januari 2024 gedoneerd aan Stichting Hulphond, mijn gegevens genoteerd door 2 jonge mannen op laptop. In februari 2024 mijn donatie stopgezet. Echter nu krijg ik steeds emails en aanmaningen van ByMetis, organisatie die ik niet ken. Ze dreigen met gerechtsdeurwaarder en hoge kosten. Van mijn rekening wordt niets meer afgeschreven door Stichting Hulphond. Ben ik verpl ... Lees meer

holiday
holiday - Apr 14, 2024 om 12:48
Geldzaken & recht

Ellende bij Marktplaats

Vorig jaar kreeg ik ineens honderden berichten via marktplaats binnen, berichten van mensen die in onderhandeling waren om spullen te kopen.
Deze berichten waren duidelijk niet voor mij bedoeld.
Ik heb hier een melding van gedaan naar Marktplaats.
Marktplaats doet geen melding waardoor dit kan gebeuren, maar blokkeerd meteen mijn account die ik al vanaf het begin van Marktplaats ha ... Lees meer

Fr
FraPel - Apr 11, 2024 om 19:43
Geldzaken & recht

Factuur na opzeggen schilderopdracht.

Op 4 Juli 2023 benader ik een schildersberdrijf om een prijsopgave te maken voor het schilderen van onze opstallen. Op 5 Juli kregen we de prijsopgave van €. 7000,-- excl BTW. Op 8 Juli hebben wij aangegeven dat het voor ons te duur werd en we het voor deze keer toch zelf willen schilderen. Na wat overleg komen we via wattsapp overeen dat hij het schilderwerk wil doen voor €. 6000,-- excl B ... Lees meer