ja
door janbouman50 May 14, 2012 om 18:39
Auto & vervoer

Teleurgesteld

ik heb kia venga.start&stopsysteem werk niet.nauw zeggen ze in de garage accu is te laag onder de 80.als het werkt moet het boven de 80 zijn.maar dat gebeurd niet dat het er boven kom.zo werkt het systeem.ik heb er niets aan want het lampje blijf branden.en dan werkt het start&stopsysteem niet.heb ik iets wat niet werk.maar zo moet ik dat niet zien zeggen ze in de gerage.wat moet je hier mee

418 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sw
door swat1500 - May 16, 2012 om 00:19
3792 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb begrepen dat de start en stopsystemen alleen werken als de accu optimaal is en meer dan en bepaald percentage opgeladen moet zijn.
Zo niet dan schakelt het start en stop systeem zichzelf uit om het risico te voorkomen dat na een bepaalde stop niet meer kunt starten.

Het probleem is vervolgens dat bij korte stadsritten het stoppen en starten meer energie onttrekt aan de accu dan dat hij feitelijk wordt bijgeladen met als gevolg dat het systeem zich uitschakelt.

Tenzij er sprake is van een defect aan de dynamo van uw auto, waardoor deze de accu niet goed kan bijladen, heeft uw garage gelijk.

aurora1
door aurora1 - May 16, 2012 om 01:49
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dag janbouwman50,

Als je bovenaan in het zoekvakje intikt start en stopsysteem kia vind je hetzelfde probleem, op internet is er ook nog wel het e.e.a. over te vinden als je dat intikt.

vr.gr.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer

Jan Dokter
Jan Dokter - May 6, 2024 om 13:39
Winkels & webshops

Waarom zit er altijd een embleempje muurvast genaaid in een nieuw overhemd of s

Altijd zit er een embleempje in de kraag van een nieuw overhemd o.i.d. genaaid. En wel zodanig dat het praktisch niet is te verwijderen zonder het nieuwe hemd te beschadigen.
Het veroorzaakt altijd irritatie aan je huid en veel van mijn bekenden klagen er ook over.

WEG MET DAT ZINLOZE DING!!! Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer