ch
door chanoem Jun 17, 2008 om 10:27
Auto & vervoer

Tomtom opwaarderen

Hllo,


Ik wil graag onze Tomtom one Benelux opwaarderen naar heel Europa (dus niet alleen West Europa). Ik heb geprobeerd via de site van Tomtom erachter te komen hoe duur dat is en ik kon dat niet vinden.


Weet iemand of het sowieso mogelijk is, hoe dan en hoeveel het kost?


Bedankt alvast.

2800 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ph
door phinder - Jun 17, 2008 om 10:48
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

Er zijn twee mogelijkheden voor het opwaarderen. De eerste mogelijkheid is het aanschaffen van de software en de individuele regiokaarten op een SD-kaart. Deze kaarten bevatten naast de Benelux ook het volledige hoofdwegennet van West-Europa, met naadloze navigatie over grenzen van de Europese landen heen. U kunt de SD-kaart van de Benelux aanvragen (€79), die wordt geleverd inclusief het hoofdwegennetwerk van Europa. U steekt deze simpelweg in de TomTom Go en de veranderingen worden doorgevoerd. U kunt alleen uw huidige kaart upgraden naar een nieuwe kaart van dezelfde regio.


De tweede mogelijkheid betreft een complete upgrade cd-set voor Maps of Western Europe. Deze upgrade is geldig voor alle TomTom Go bezitters met Maps of Western Europe op cd-rom. De upgrade cd's bevatten gedetailleerde kaarten van iedere regio in West-Europa, met naadloze navigatie over de verschillende landsgrenzen heen. Deze set met up-to-date kaarten kost slechts €59 incl. btw. De cd-set bevat de regio's Duitsland; Polen en Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland, Italië, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland, Groot-Brittannië, Nederland, België en Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal en Andorra.


Bron: Tom Tom opwaarderen  


Gr. Phinder

ph
door phinder - Jun 17, 2008 om 10:52
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

oeps..


ik zie dat het de verkeerde tom tom betreft...

hier de tekst voor de juiste:

Buiten Europa navigeren
Wie ook buiten de Benelux wil navigeren met de One, kan een geheugenkaart met naadloze kaart van West-Europa overwegen. Daarmee kunt u navigeren van bijvoorbeeld Amsterdam naar Rome, zonder kaart te wisselen. Op de geheugenkaart, die €249 kost, staan 18 landen. U kunt overigens ook een cd-set aanschaffen, waarmee u nieuwe landen en regio's zélf op een SD-geheugenkaart kunt zetten. Sinds kort kunt u zelfs kaarten betalen en downloaden via internet.


En de link: Tom Tom opwaarderen  

ch
door chanoem - Jun 17, 2008 om 22:47
5 Antwoorden / 5 Vragen
0

Hartelijk dank, Phinder. Ik zal de link die je gestuurd hebt eens openen en bekijken. Wat nog een dure liefhebberij overigens. Een nieuwe kopen lijkt me net zo duur.


 


Met vriendelijke groet

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Hetty oorbeek - May 29, 2024 om 22:24
Geldzaken & recht
Look out shag 50 gram vorige week betaalde ik 15,60 en vandaag 23,60 dit kan nie

Look out shag 50 gram vorige week betaalde ik 15,60 en vandaag 23,60 dit kan nie

Vorige week betaalde ik 15,60 deze week 23,60 voor 50 gram look out en dat terwijl de shag 3,40 omhoog zou gaan 
dit is zelfs een goedkope shag 
dit kunnen mensen niet meer betalen toch 

Mvg hetty oorbeek Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer