mo
door morrisnl Oct 6, 2005 om 16:15
Computers & telefonie

Abonement Kosten Overzicht

Lectori Salut,

HELP!

Hoe krijg ik CASEMA zover om mij een kosten overzicht voor mijn abonnement te verschaffen?

Heb al meerdere emails, 4, en een brief aan klantenservice gestuurd, vragend voor een kosten overzicht van mijn abonnement.

Tot nu toe geen reactie.

Graag hoor ik het hoe dan toch het me kan lukken.

Mvg,

Morris





246 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Oct 6, 2005 om 16:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik begrijp het niet zo goed. Ik neem aan dat u kabel tv van Casema heeft en daar betaalt u maandelijks de vaste abonnementskosten voor. Dus wat bedoelt u met een kostenoverzicht ? Groeten - E.

ve
door verwijderd - Oct 6, 2005 om 16:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Encarta,

Inderdaad fout van mij, heb Kabel TV (analoog) en Internet aansluiting (basis pakket).

Betaal voor die twe E 34.91 per maand.

Vind dat wel overdreven duur, of niet?

Hoor het van je.

Mvg,

Morris





ve
door verwijderd - Oct 6, 2005 om 17:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als ik zo op de site van Casema kijk kan dat tarief best wel eens kloppen. Afhankelijk van uw woonplaats kost een abo analoge tv zo tegen de € 14 en een internet aansluiting € 19.95. Dus zo te zien is er niets mis met hetgeen u betaalt. Onderstaand de link naar de site zodat u zelf ook nog eens kunt controleren. Groeten - E.


http://www.casema.nl/portal/page?_pageid=53,1&_dad=portal&_schema=PORTAL

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

Ro
Rob Talma - Jul 1, 2024 om 14:06
Huishouden & energie

Aanvraag subsidie

Hallo,

Ik heb in 2021 mijn dak van het huis laten isoleren en hiervoor subsidie ontvangen. In verband met mijn financiele situatie destijds heb ik in juni 2024 mijn dak van de keuken laten isoleren en opnieuw subsidie aangevraagd. 
Tot mijn verbazing is deze afgewezen omdat ik al eerder subsidie had aangevraagd, maar het betrefd een ander dak Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer