ma
door margarete Jan 1, 2008 om 17:56
Computers & telefonie

Accountr

ik krijg als ik me pc opstart niet meer alle acounts in beeld alleen een vak waar ik me naam in moet toetsen maar dat wil ik niet wie weet hier een andwoord op

234 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ma
door margarete - Jan 2, 2008 om 18:51
35 Antwoorden / 26 Vragen
0

halo dat klopt allemaal maar ik krijg in beeld client servise is uitgeschakeld


moet ik eerst client servise verwijderen maar weet niet hoe


ik kom in een grijs beeld waar je niks aan kan klikken wet uw hier ook raad mee ik wacht af

freya
door freya - Jan 2, 2008 om 21:20
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Klopt, je zult de 'Client service voor netwerk' moeten verwijderen. Ga naar Configuratiescherm -> Netwerkverbindingen en klik met de rechter muisknop op de betreffende netwerkverbinding (meestal is dat LAN-verbinding) en kies Eigenschappen. Verwijder daar de Client service voor netwerk.

Freya




freya
door freya - Mar 6, 2008 om 07:11
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo margarete,

Dat kun je instellen via Configuratiescherm -> Gebruikersaccounts -> De manier waarop gebruikers zich aan- en afmelden wijzigen. Zet daar een vinkje bij Het welkomstvenster gebruiken en klik op Opties toepassen.


m.vr.gr. Freya


 





ma
door margarete - Mar 6, 2008 om 07:15
35 Antwoorden / 26 Vragen
0

halo een aantal weken geleden heb ik anwoord op me vraag gekregen maar ik moest clientservice uitschakelen maar tot op heden krijg ik niet alle accounts in beeld ik moet iedere keer toch de naam in toetsen heel lastig vind ik dat hij blijft aan geven dat ik het client ser uit moet schakelen heb uw nog een andere oplossing

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer