kr
door krukas_1 Jul 9, 2008 om 15:37
Computers & telefonie

Adobe 8.1.1.-nederlands

Hoi,


Ik zit met het volgende probleem: ik heb problemen met downloaden en wil daarom een nieuwe versie van adobe downloaden, maar het lukt niet om de oude versie 8.1.1. te verwijderen


Halverwege het installeren van denieuwe versie verschijnt een venster met de mededeling dat hij de oude versie niet kan verwijderen en dat ik contact op moet nemen met de leverancier/contactgroep?????


Ook de versie van 8.1.1. opnieuw installeren om eventuele fouten eruit te halen, geeft hetzelfde resultaat.


Wat moet ik doen om deze software eruit te krijgen?


Vast bedankt voor de hulp


Toby

699 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Jul 9, 2008 om 15:49
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Toby,

Uit je vraag begrijp ik dat je een nieuwere versie over de oude versie heen wilt installeren? Hoewel dat misschien wel goed zou moeten gaan, is het wellicht verstandiger om eerst de oude versie te verwijderen vóór je met de installatie van de nieuwere versie begint.
Ga dus naar Configuratiescherm -> Software, selekteer in de lijst de oudere versie en klik op [verwijderen]. Daarna even de computer opnieuw opstarten en de nieuwe versie installeren.

m.vr.gr. Freya




kr
door krukas_1 - Jul 9, 2008 om 22:14
30 Antwoorden / 6 Vragen
0

Hoi Freya, Bedankt voor je reactie. Het probleem zit echter dieper. Adobe 8.1.1. laat zich niet verwijderen op de door jou beschreven wijze. Ook is het niet mogelijk om een nieuwe of dezelfde versie van Adobe te downloaden zolang deze oude niet verwijderd is. Zie boven. Ook de computer uit- en aanzettenHoe krijg ik deze eruit???????? Met vriendelijke groet. Toby


 


 


 

freya
door freya - Jul 9, 2008 om 22:32
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het installeren van de nieuwe versie is misschien niet mogelijk als de oude versie nog op de PC staat, maar downloaden mag toch geen probleem zijn. Via www.adobe.nl kun je de nieuwe versie gewoon 'handmatig' downloaden.

Wellicht werkt een speciaal 'verwijdertooltje' wel om de oude versie te verwijderen. Een goed verwijdertooltje is RogueRemover (te downloaden via www.download.com).

Freya




kr
door krukas_1 - Jul 9, 2008 om 22:34
30 Antwoorden / 6 Vragen
0

Aanvulling op mijn vraag hoe Adobe 8.1.1. te verwijderen. Na 'verwijderen' aangeklikt te hebben verschijnt het venster:


Kan dit patchpakket niet openen. Controleer dat het patchpakket bestaat en dat u er toegang tot heeft of neem contact op met de fabrikant van de toepassing om er zeker van te zijn dat dit een geldig Windows Installer-patchpakket is.


Ik begrijp hier niets van. Wie wel? Toby

kr
door krukas_1 - Jul 10, 2008 om 21:17
30 Antwoorden / 6 Vragen
0

Beste Freya


Bedankt voor je antwoorden. Ik heb het 'verwijdertooltje' RogueRemover geinstalleerd, maar weet niet hoe je dit programma nu toe kan passen om de adobe software uit de configuratie lijst te verwijderen?


Ook weet ik niet hoe ik hoe je een adobe versie 'handmatig' kan downloaden?


Kan je iets zeggen over het door mij beschreven 'foutvenster?


Wil je nog een keer reageren? Met dank


Toby


 

gsm
door gsm - Jul 10, 2008 om 21:45
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Gebruik Windows Installer Clean-up om de oude versie te verwijderen.

FoxitReader als uitstekende vervanger gebruiken.

Succes!
GSM


freya
door freya - Jul 10, 2008 om 21:53
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hmm, ik moet bekennen dat ik je de naam van het verkeerde programmaatje heb gegeven. Het verwijdertooltje dat ik bedoelde heet Revo Uninstaller (ook te downloaden van www.download.com) en niet RogueRemover.
RogueRemover is bedoeld om bekende 'adware' en andere malafide software te verwijderen en Revo Uninstaller is bedoeld om geïnstalleerde software uit je softwarelijst te verwijderen.
RoqueRemover is dus ook wel een heel erg handig tooltje, maar in dit geval heb je Revo Uninstaller nodig.

Wat het downloaden van AdobeReader betreft kun je gewoon naar de website van www.adobe.nl gaan en via Downloads -> Get AdobeReader de nieuwe versie downloaden. Kies dan niet voor Uitvoeren, maar voor Bestand opslaan. Je kunt het programma dan downloaden en in een map op je harde schijf opslaan.

Over de betreffende foutmelding kan ik je niet veel vertellen. Kennelijk is een benodigd bestand niet aanwezig of niet te openen.

Freya






kr
door krukas_1 - Jul 10, 2008 om 22:07
30 Antwoorden / 6 Vragen
0

Hoi GSM,


Bedankt voor je reactie.


Ik ga het uitproberen.


Toby

kr
door krukas_1 - Jul 10, 2008 om 22:15
30 Antwoorden / 6 Vragen
0

Freya


Nogmaals bedankt voor de moeite


Het moet nu lukken


Toby

edwardus
door edwardus - Jul 12, 2008 om 11:48
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Na al deze reacties weet ik nog steeds niet over welk programma je het nu hebt. Ligt dat aan mij?


Adobe is een bedrijfsnaam. Dit bedrijf levert o.a. Photoshop, Acrobat, Acrobat Reader, Flash Player en zo nog wel meer titels.

kr
door krukas_1 - Jul 12, 2008 om 20:00
30 Antwoorden / 6 Vragen
0

edwardus, ook bedankt voor je reactie


dank zij bovenstaande hulp is het probleem  inmiddels opgelost


toby

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

opaplop
opaplop - Jun 27, 2024 om 14:25
Geldzaken & recht

Post NL

Heb spullen besteld, die zouden via Post nl komen, alles afgesproken, dag,tijd en ook een plaats waar ze het mogen neerzetten. Nu krijg ik bericht,uw pakket komt niet. U kan een andere dag en tijd afspreken, maar dan is het zo, dat ik er weer extra voor moet betalen als ik het sneller zou willen hebben.
Is dit gebruikelijk bij Post NL????


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer