pi
door pienter Feb 10, 2006 om 18:17
Computers & telefonie

Afsluiten/aansluiten

Op 5 februari had ik al aandacht gevraagd en een mooi antwoord teruggekregen van "opaleo". Op 1 februari ben ik door ESSENT afgesloten. Dezelfde dag heb ik verzocht wederom aangesloten te worden. Gedurende de afgelopen tijd heb ik nog driemaal gebeld om bevestiging te kraijgen. Vandaag, 10 feb. zou voor 17.00 alles weer in orde zijn. Niet dus. Mijn vraag is dus waarom komen bedrijven hun afspraken niet na, zelfs na een bevestiging? Ook al omdat het zo simpel is om de aansluiting te herstellen!! Wat kan ik nu doen om ESSENT te dwingen die aansluiting te herstellen? Doodziek word je van al die Internet "providers". Ze zouden geboycot moeten worden.

287 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 10, 2006 om 23:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Pienter


Even een gewetensvraag: als je zo veel ellende ervaart met Essent en het staat je nu vrij om een andere provider te kiezen, waarom doe je dat niet gewoon i.p.v. te klagen over hun gebrek aan service??? En om al helemaal terug te willen naar Essent???


Ik begrijp je niet helemaal. Sorry voor de belerende toon, maar als je eenmaal weer aangesloten wordt bij Essent, kan je er vergif op innemen dat het in de toekomst weer fout gaat. Bespaar je de moeite zou ik zeggen.

ve
door verwijderd - Feb 19, 2006 om 21:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo, het lijkt mij, dat waar sprake is van Essent sprake is van een internet aansluiting via de kabel. helaas is daar nog een monopolie van toepassing 5Of Essent, of Nuon of ben even de naam kwijt.


Het alternatief zou zijn weer een internetprovider die via het KPN netwerk werkt.


beter lijkt het mij om z.s.m. de klachten/geschillen afdeling van Essent te benaderen en een zeer snelle afwikkeling te vragen, verwijzend naar de toezegging.


 


Succes, Geerit

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mc
mcp - Sep 24, 2024 om 17:48
Voeding & gezondheid

Gaan blikjes fris en blikjes bier sneller stuk of lek dan vroeger?

Wij hebben al drie keer de laatste zes maanden een lek blikje Cola, Heineken of Amstel gehad. Tas nat en keukenvloer plakkerig.
Het lijkt alsof het staal/aluminium anders is. Dunner waarschijnlijk.
Hebben anderen dat ook ervaren?

Anecdote: vroeger maakten we er bij een feestje een sport van om een leeggedronken blikje helemaal in te knijpen. De meeste lukte het met een hand. ... Lees meer

ru
rugen - Sep 23, 2024 om 08:32
Garantie & verzekeringen
Ma
Marduy - Sep 24, 2024 om 10:58
Auto & vervoer
Lange leveringstijd accu 3-wielscooter, is er recht op vervangend vervoer?

Lange leveringstijd accu 3-wielscooter, is er recht op vervangend vervoer?

Mijn dochter maakt gebruik van een electrische driewielscooter IVA T3 . Deze is iets meer dan twee jaar geleden nieuw aangschaft mbv een PGB. Helaas is de accu er mee opgehouden. Zij is afhankelijk van deze driewielscooter om naar haar dagbesteding te gaan. 6 weken geleden is de accu van haar scooter er mee opgehouden. Eerst waren er leverinsgsproblemen vanuit de importeur, daarna was de goede ac ... Lees meer