cl
door clif Jul 8, 2008 om 13:38
Computers & telefonie

Bellen en internet

Wij willen graag weten of het bellen en surfen bij Het Net met een draadloos modem goed gaat. Voornamelijk of je nog gebeld of zelf bellen kunt.En of  je met zo n draadloos modem wel veilig bankzaken kunt blijven doen via internet of  de telefoon.


 

518 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tr
door troxz - Jul 8, 2008 om 14:30
22 Antwoorden / 2 Vragen
0

Het bellen via een draadloos modem werkt nog altijd op dezelfde manier als bij een niet draadloos modem. Dit houdt in dat een telefoontoestel via een normale telefoonplug op het modem aangesloten moet worden.


De veiligheid van internetten via een draadloosmodem is afhankelijk van de veiligheidsinstellingen die u instelt op uw modem. Door het instellen van encryptie op het draadloze signaal(en eventueel een MAC adres filter) kunt u een beveiliging opwerpen. Hierbij is het raadzaam om minimaal gebruik te maken van de WPA standaard of WPA2. Een standaard zoals WEP of onbeveiligd wireless internetten brengt risico's met zich mee.


Het gebruiken van een goede firewall is eveneens geen overbodige luxe (Hiervoor zijn prima opensource producten te vinden).Als u uitgaat van een geëncrypte wireless verbinding, waarbij u ook het administrator wachtwoord van uw modem veranderd heeft en gebruik maakt van een goede firewall rest alleen nog het verantwoord omgaan met websites en downloaden / ontvangen van bestanden via email.


 

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jul 8, 2008 om 14:40
16861 Antwoorden / 202 Vragen
0

niets aan toe te voegen.

drevil
door drevil - Jul 8, 2008 om 14:45
223 Antwoorden / 14 Vragen
0

en toch doen he...


cl
door clif - Jul 8, 2008 om 15:19
3 Antwoorden / 4 Vragen
0

Wij willlen ook graag weten of dat goed gaat surfen en bellen bij HET NET dat het een goede internet profider is wat betreft surfen en bellen .


Bedankt voor het antwoord over veilig interneten

tr
door troxz - Jul 8, 2008 om 15:25
22 Antwoorden / 2 Vragen
0

Mijn ervaringen met Het net zijn prima. Stabiele verbinding en qua snelheid bieden ze wat is overeengekomen. Ook de helpdesk is in redelijke mate bereikbaar.


 

edwardus
door edwardus - Jul 12, 2008 om 12:21
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Gebruik eens de  functie. Er wordt behoorlijk veel over HetNet geklaagd. Ik weet niet hoe terecht die klachten allemaal zijn, want tenslotte is niet iedereen een systeem- en netwerkbeheerder, wat je in veel gevallen toch bijna wel moet zijn voor een goed werkend systeem en netwerk.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
hansenmarja - May 1, 2024 om 16:24
Huishouden & energie
Klacht online bij fysieke winkel

Klacht online bij fysieke winkel

Ik heb ij een fysieke winkel eern pannenset gekocht omdat de winkel ze niet op voorraad had.
Na ontvangst 1 pan gebruikt en bij deze liet de binnenkant van de bodem los.
De overige pannen {nog} niet durven gebruiken.
Contact, via mail, opgenomen met winkel hoe dit op te lossen.
Zij kregen geen comntact metr de externe leverancier maar hebben mail gezonden.
Hierop kreeg ik ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer