so
door sorong Apr 13, 2004 om 20:14
Computers & telefonie

Bestand Extra - internet-opties afgesloten

Internet Explorer onder Extra - Intenet-opties kan ik niet openen volgens de computer "vanwege op mijn systeem geldende beperkingen. Nemm contact op met de systeembeheerder."
Maar ik ben de enige die de computer gebruik (thuis). Altijd kon ik erin maar nu niet meer.
Ik heb wel de Google toolbar geinstalleerd. Kan dat er iets mee te maken hebben. Ik gebruik XP.
Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen?
Bij voorbaat dank.

538 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De Google toolbar heeft hier niets mee te maken hoor...De meest voor de hand liggende oplossing is dit: ga naar configuratiescherm, open 'gebruikersaccounts' en kies 'een account wijzigen' of klik gelijk op je eigen account daaronder. Kijk nu bij 'mijn type account wijzigen' Kun je je account daar wijzigen in 'computerbeheerder'...? Als dit niet het probleem oplost weet ik nog wel een mogelijke oplossing maar probeer dit eerst even. Succes.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Uw advies opgevolgd maar ik ben zelf al aangemeld als beheerder. Maar toch geprobeerd maar het helpt niet ik blijf verstoten van internet-opties. Bedankt in ieder geval. Ik hou me wel aanbevolen voor een andere eventuele oplossing

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb je onlangs software geïnstalleerd die hiermee te maken kan hebben. Bijvoorbeeld in het programma 'Spybot' zit een optie die de toegang tot 'internet-opties afsluit. Dus denk even goed na welke programma's je hebt geïnstalleerd waarna dit probleem optrad. Kun je overigens wel via configuratiescherm bij de 'internet-opties komen...?

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

dank je wel! Het kan inderdaad aan spybot liggen, die heb ik onlangs geinstalleerd.
Ga nu maar weer terug naar adaware. Had ik dit probleem mee. Nogmaals dank!

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt dit in Spybot makkelijk uitschakelen hoor... Ga in Spybot naar 'immuniseer' en haal het vinkje weg bij 'Lock IE control panel against opening from within IE (current user) en eventueel ook de 'Lock start page...'. Deze instellingen staan onderin.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb gekeken bij immuniseer maar kan niets vinden van lock IE control. Ik kan wel zien dat het 506 bestanden blokkeeert door te deinstalleren maar welke programma het blokkeert weet ik niet. Ik ga toch maar weer over op ad-aware, dat staat ook nog op de pc.
Maar heel lief dat u mij zo helpt. Dank u wel.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Graag gedaan hoor...en als u nog eens vragen of problemen heeft helpen de mensen op dit forum u graag.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer