wi
door wilter Feb 19, 2014 om 09:49
Computers & telefonie

Beveiliging smartfone

Heb een laptop,werkt via router. Beveiligd door Ziggo uitgebreid! Nu heb ik een smartfone met internet via wifi.( pripaid telefoonkaart van vodafone) Hoe beveilig ik nu mijn smartfone tegen virissen e.d. Weet iemand hoe ik dat moet doen en of dit gratis is of betaald. [Edit redactie: privegegevens] Type smartfone HTC deire s

3127 14 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sw
door swat1500 - Feb 19, 2014 om 10:18
3790 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb op mijn Android tablets en telefoons Advanced Mobile Care zitten. De deze app is van Iobit en heeft een ingebouw t de virusscanner. Het is gratis.

aurora1
door aurora1 - Feb 19, 2014 om 11:43
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Kijk eens bij Google Play. Er zijn meerdere gratis anti-virus apps. Ik heb al een paar jaar Avast Mobile.

killroy
door killroy - Feb 19, 2014 om 11:48
87 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo Wilter, u kunt uw laptop, PC en smartfone Heeeeeeeeel goed beveiligen met Mcafee van de ING-bank, kunt u gebruiken voor 3 apparaten, kosten € 17,50 per jaar, dus voor twee PC, ( Windows ) en een smartfone, werkt met Android, bent u voor alles beveiligd en deze software is uitstekend. U moet uiteraard wel lid zijn van de ING. en u moet dan 1750 rentepunten mee inlaten, maar als u dit hebt dan is het geen probleem, u kunt ook gratis de software van de ING. downloaden, en wel TRUSTEER, werkt ook zeer goed, kijk eens voor de aardigheid op de site van de ING, misschien is het interessant.

lekkerisdat
door lekkerisdat - Feb 19, 2014 om 12:05
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

Wil je ook jouw privacy beschermen?

sjcoene
door sjcoene - Feb 19, 2014 om 13:10
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb tot volle tevredenheid avast op m'n tablet en smartphone gratis.

sepke2008
door sepke2008 - Feb 19, 2014 om 13:23
191 Antwoorden / 47 Vragen
0

Zoals gezegd, ga naar Google Play en zoek naar: AVG, Avast bijvoorbeeld. Van beide is een gratis versie. Maar bijna alle aanbieders van een virusscanner voor Windows hebben een variant voor android.

M.v.g.

Sepke

pk49
door pk49 - Feb 19, 2014 om 13:55
243 Antwoorden / 2 Vragen
0

mijn advies is AVG.Heeft bovendien als extra optie een diefstal en opspoormogelijkheid.En als je sim kaart wordt verwijdert na een diefstal krijg je een emailalert.

f.weele
door f.weele - Feb 19, 2014 om 14:10
1085 Antwoorden / 27 Vragen
0

Beste Wilter, als je de engelse taal machtig bent, lees dan de de volgende review: klik hier
De meeste antivirusscanners hebben ongeveer dezelfde kwaliteit. Probeer er eens een paar uit welke je de prettigste vindt.
m.vr.gr.

wa
door wallenburg - Feb 19, 2014 om 17:22
6 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik sluit me aan bij f.weele v.w.b. de beste virusscanner. Zelf gebruik ik "TrustGo" welke met andere virusscanners als een van de beste is getest op AV-TEST.org

wi
door wilter - Feb 19, 2014 om 17:55
20 Antwoorden / 14 Vragen
0

Gaf aan dat ik een niet goed overweg kan met mijn ladtop en downloden lukt niet echt. Maar heb nog wel een vraag? Heb mijn labtop beveiligt via ziggo en ingesteld met wifi, ook werkt het met bluetooth. Is mij smathfone nu ook beveiligt. Misschien voor iemand die er verstand van heeft een domme vraag, maar wacht op een reactie. Vast bedankt voor jullie reactie, Willem /groningen

aurora1
door aurora1 - Feb 19, 2014 om 18:33
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Welke smartphone (merk en type) heeft u?
Met besturing Adroid kunt u met de smarphone via de icoon Google Play die erop zit rechtstreeks een anti-virus app daar vandaan downloaden. U moet dan wel een Google Account (Gmail) hebben. Indien u dat niet heeft kunt u die eerst op de pc/laptop aanmaken en dan via de smartphone bij dat account komen.
Wat betreft of uw smartphone beveiligd is door het programma dat u van Ziggo op de pc heeft is het antwoord nee. Voor de smartphone moet u apart een mobile beveiliging downloaden en installeren en dus rechtstreeks op de telefoon zetten. Is ook het gemakkelijkst.
Als u uw modem/wifi met een wachtwoord heeft beveiligd moet u met de smartphone ook op die wifi kunnen, en voor verbinding maken waarschijnlijk het wachtwoord van uw modem voor wifi ingeven.
Wat betreft blue tooth, van de smartphone neem ik aan, die kun je maar beter uit laten staan als je het niet gebruikt. Dat geldt ook voor de laptop. Je gebruikt die eventueel om bestanden (foto's bijvoorbeeld) van het ene naar het andere apparaat te sturen als beide bleu tooth hebben, maar meestal is dat gemakkelijker met een snoertje te doen (van laptop naar smartphone en omgekeerd). Lees ook de gebruiksaanwijzing van de smartphone goed door voor nadere informatie en/of kijk op internet om te lezen waarvoor welke functies dienen.
U heeft een prepaid kaartje dus het is dan verstandig om alle internet op de smartphone uit te zetten en alleen wifi te gebruiken, anders is uw prepaid erg snel op.
Lees klik hier eens door over dataverbruik.
Bij een aantal providers kunt u internet nog eens extra uitzetten via uw account. Op het toestel zou ik dat ook zeker doen (en zo snel mogelijk).

aurora1
door aurora1 - Feb 19, 2014 om 18:36
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Nog een aanvulling: dat downloaden en installeren van apps van Google Play (zoals bijv. anti-virus) kunt u het beste via de wifi verbinding doen.

wi
door wilter - Feb 19, 2014 om 18:50
20 Antwoorden / 14 Vragen
0

Heb een htc desire s, het is me duidelijk en zal het proberen. Of het lukt is even afwachten. maar hartelijk bedankt voor uw advies.

aurora1
door aurora1 - Feb 19, 2014 om 21:25
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Daar had ik overheen gelezen, welke telefoon u heeft.
Als u geen uitgebreide handleiding heeft dan kunt u die klik hier voor op de laptop downloaden (pdf).
Op die site staan ook vragen van gebruikers.
Het is met een prepaid kaartje overigens ook verstandig om (automatisch/op de achtergrond) synchroniseren uit te zetten, dat zal via instellingen bij accounts te vinden zijn. GPS kunt u ook maar beter uitzetten (mogelijk via locatie en beveiliging o.i.d. te vinden). Pakketgegevens gebruik ook uitschakelen, en 3G. Zolang u e.e.a. nog aan het instellen bent en kunt u ook maar beter even het kaartje uit de gsm halen tot alles is zoals u het wilt hebben om niets aan prepaid te goed te verliezen.
Groetn' oan Grunn'

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer