ru
door ruudj May 6, 2004 om 23:11
Computers & telefonie

Blanko velden tijdens het surfen

Wanner ik bepaalde pagina's op het internet bekijk dan zijn een aantal van de plaatjes niet te zien maar in plaats daarvan staat er allen maar een kader met in de linker bovenhoek een kruisje.


Hoe komt dit en wat kan ik daaraan doen

269 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 6, 2004 om 23:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je browser (Internet Explorer) ondersteunt geen zogenaamde Java Virtual Machine. Dit is software die er voor zorgt dat je sommige Java-inhoud op internet kunt zien. Zonder verder al te diep in te gaan op de technische aspecten even het volgende: Java VM is door de firma Sun ontwikkeld en werd door Microsoft meegeleverd met Windows tot aan Windows XP. Toen raakten Microsoft en Sun verwikkeld in een rechtzaak over het gebruik van deze software waardoor het niet met Windows XP op de installatie-CD mocht worden meegeleverd.

Het is gelukkig wel zo dat je Microsoft Virtual Machine gewoon kunt downloaden van Internet. Je kunt het beste als volgt te werk gaan: ga naar: http://www.softpedia.com/public/cat/10/18/10-18-20.shtml Hier staat rechts in het midden de knop 'download'. Druk hierop en als je het downloadvenster krijgt druk je op 'openen' (en dus niet op 'opslaan'. het programma wordt nu naar je PC gekopiëerd en als je de instructies volgt word de software direct op je PC geïnstalleerd. Als je dit hebt gedaan weet ik zeker dat je van dit probleem verlost bent.  Succes.

ve
door verwijderd - May 7, 2004 om 00:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben het met enterprise eens java virtual machine moet deze problemen verhelpen. het enige wat u nu nog kunt treffen is een site waarop de maker PNG afbeeldingen heeft gebruikt met een grote meer dan 4000kb deze worden niet ondersteund in windows XP in combinatie met IE 6.0, mocht java virtual machine u problemen niet op kunnen lossen dan zijn er nog een aantal andere mogelijkheden deze kunt u vinden op de microsoftsoftsite http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;283807

ve
door verwijderd - May 10, 2004 om 18:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb gezien dat je het vervolg op deze vraag in een nieuw topic hebt gezet, maar ik geef hier maar even antwoord. Ik kan op internet en op de site van Sun hierover niets vinden dat zou kunnen helpen.


Een tip: ga in explorer naar 'extra/internetopties/beveiliging/aangepast niveau' en kijk bij 'Microsoft VM' of java niet uitgeschakeld staat. Zo nee, zet de beveiliging iets lager. Misschien helpt het...!? Succes.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

mgroen
mgroen - Jun 23, 2024 om 19:11
Huishouden & energie

bouwer plaatst geen Douche WTW installatie

Ik zit met het volgende:

ik ben koper van een nieuwbouwwoning, onderdeel van een nog te realiseren nieuwbouwproject van in totaal 75 woningen.
Start bouw verwacht najaar 2024. Mijn woning zal voorzien worden van zonnepanelen, warmtepomp en 200 liter boiler. En is geen douche WTW (DWTW) installatie voorzien. Deze wordt ook niet als optie aangeboden in een meerkeuze/meerwerk lijst. ... Lees meer

Franske1958
Franske1958 - Jul 6, 2024 om 08:24
Auto & vervoer

Verplichte rijhulp systemen?

Ik lees overal dat er een aantal nieuwe rijhulpsystemen verplicht gaan worden. Echter er zit er een bij waar ik hele grote vraagtekens bij zit, en dat is  rijstrook begeleiding.  Ik  moest gelijk denken aan dat recleme spotje uit 1992 van Centraal Beheer.   Google maar eens op op "even apeldoorn bellen egel"   en ziet zelf waarom een zelfsturende rijstrook geleiding geen goed idee is. Lees meer