ma
door marc99 Oct 21, 2005 om 22:27
Computers & telefonie

Casema leverd geen modem

Op 22 Aug zou een modem geleverd worden. Niet dus. vele uren gebeld 6x een nieuwe afspraak gemaakt .Niets dus. Wie weet de manier om deze starre houding te doorbreken? heb mijn huidige provider al op gezegt, want ook dat moest op tijd gebeuren. 2 maanden van het kastje naar de muur gestuurd worden is een belachelijke zaak. Wie weet de oplossing???



419 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

suffie
door suffie - Oct 30, 2005 om 21:01
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

mocht het een beetje lang duren heb nog een com 21 modem voor je die er geschikt voor is succes  oja hij is GRATIS hihi

mi
door michael1984 - Nov 19, 2005 om 11:12
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

De beste manier om iets te berijken bij die gasten is gewoon klagen. vraag namen bij telefoon gesprekken en benoem die in je gesprekken en brieven. daarnaast is het misschien makkenlijk om hierover gerechtelijk advies in te winnen.


succes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer