yo
door yolandav Mar 9, 2005 om 14:32
Computers & telefonie

Downloaden

Sinds ik windows media player 10 op mijn pc heb staan, lukt het mij niet meer om muziek van mijn eigen cd's op de pc te zetten ivm mijn mp3 speler. Het lijkt erop dat hier er een stuk software voor nodig is. Het lukt mij ook niet om wmp9 terug te zetten.


Zijn er meer mensen met deze ervaringen?

751 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ijzerbroot
door ijzerbroot - Mar 10, 2005 om 07:26
460 Antwoorden / 6 Vragen
0

Beste Yolandav,


Heeft U, vóór upgraden naar v.10 -of niet al te lang daarvoor een "herstelpunt" aangemaakt? Dan zou U terug kunnen gaan naar de situatie in de pc zoals die toen was (Behalve v.10 bent U dan ook andere sinds het maken van dat herstelpunt geïnstalleerde programma's kwijt...)


Via "start -> configuratiescherm -> software" zou U mogelijk WMP 10 kunnen selecteren en dan verwijderen. Daarna kunt u opnieuw V.9 installeren. (bv op: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/ gettingstarted/download/download.asp)


Succes!

trube
door trube - Mar 12, 2005 om 07:42
6 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste


Meest gevallen kan het beste opnieuwe opstarten in dit geval kan dan weer verder xp het komt door de sp2 die geeft een beveilig op je.Ik raad je om amp binnen tehalen die kan als met mp3.het verwijderen van soft ware doe in confi onder software dan is ook weg en kan zelf weer binnen halen.


Sterkte trube

smeagel
door smeagel - Jun 18, 2005 om 14:48
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ook ik heb mediaplayer 10 en heb pas 255 muziek bestanden via dit programma om mijn Mp3 speler gezet.


Misschien moet je eerst de Mediaspeler een uitzondring geven in het menu van de firewal van xpsp2 als je dit gebruikt.


In het menu rippen van de mediaspeler 10 kiesen voor wma en dan gewoon de cd in de drive plaatsen en deze wordt geript naar mijn muziek en met knippen en plakken op je mp3 plaatsen koud kunstje. Verget niet het gehuegen van Mp3 te fromateren zodat je het volledige vrijbeschikbare geheugen kan gebruiken.( je wist hier namelijk de door de fabrikant toegewezen ruimte voor muziekbestanden., meestal maar 2/3 van het vrije geheugen)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer