ce
door centtank Nov 16, 2005 om 09:41
Computers & telefonie

E-mail

freya en drpc van harte bedankt voor het antwoord ja,ik stuur mijn post per msn.messenger als ik een muzieknummer opstuur komen er 24 keer dezelfde nummers .ik word gek , ik stuur naar mezelf krijg ik ook 24x dezelfde nummers het gaat ook erg traag met post versturen,ik hoop dat jullie een oplossing hebben voor mij.alvast bedankt groetjes hannie


 

704 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ijzerbroot
door ijzerbroot - Nov 16, 2005 om 10:23
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste centtank,


dus: wanneer u meent slechts 1 mailtje te sturen, gebeurt dat niet 1 keer, maar 24 keer?


En u verstuurt dit via MSN.messenger? En wat wanneer u alleen tekst mailt?


(PS u had deze aanvulling op uw eerdere vraag misschien beter bij die oorspronkelijke vraag kunnen plaatsen - via bv vraag beantwoorden of via reageren. Nu wordt het een heel gezoek voor freya en drpc.)


IJzerbroot

ce
door centtank - Nov 16, 2005 om 10:28
4 Antwoorden / 4 Vragen
0

het gaat alleen om muziek ik mail per msn.messenger  gewone mailtjes komen wel een maal maar duurt heel lang voor dat iemand het ontvangt hartstikke bedankt alvast.gr.hannie (centtank)

ijzerbroot
door ijzerbroot - Nov 16, 2005 om 10:55
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste centtank,


De verzend-/ontvangsttijd is van vele zaken afhankelijk, oa (uiteraard) van de grootte van de te verzenden bestanden en de verbindingssnelheid. Die verbindingssnelheid is op zich weer afhankelijk van verschillende zaken.


U gaf aan dat ook een mp3 die u naar uzelf stuurt, deze 24 keer bij u aankomt. Is het zo dat u dan 24 keer het volledige mp3-bestand ontvangt, of ontvangt u die ene mp3 in 24 verschillende delen?


IJzerbroot

ce
door centtank - Nov 16, 2005 om 11:11
4 Antwoorden / 4 Vragen
0

bedankt voor re.ijzerbroot ik ontvang 24 maal het zelfde nummer volledig

ijzerbroot
door ijzerbroot - Nov 16, 2005 om 12:00
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste centtank,


heel merkwaardig... Gewone tekst gaat wel slechts 1 keer uit, maar mp3 ineens 24 keer. (Ik ga er van uit dat de kale tekst net als de mp3 werd verzonden...)


Dit kan m.i. geen instellings-probleem zijn: dan had de kale tekst ook 24 x uit moeten gaan, en dat gebeurt dus niet...


Eerlijk geschreven: ik kan dit niet verklaren, dit gaat mijn kennis te boven. U zou MSN-messenger kunnen verwijderen en daarna her-installeren (je weet per slot van rekening maar nooit) en mogelijk kunt u uw versie upgraden...


Leg uw probleem anders eens voor bij een MSN-forum (bv askanowner.nl) meerdere MSN-forums vindt u bv via msn-messenger.pagina.nl.


IJzerbroot

un
door undercover - Nov 16, 2005 om 19:50
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk dat het mp3tje wordt gesplitst in kleinere deelbestanden, die u allemaal moet opslaan in dezelfde map en dan de 1ste aanklikken.


Dan worden deze weer samengesteld tot 1 bestand.


 


Ook bij Outlook (express) kan je dit instellen.


 


Vraagje: Hoe groot is je te versturen MP3bestand? ik vermoed vrij groot. controleer de groottes van de email met het origineel


 

ce
door centtank - Nov 17, 2005 om 18:11
4 Antwoorden / 4 Vragen
0

hallo,lieve mensen ik ben er uit hoor!ik wil jullie allemaal hartelijk dedanken voor jullie hulp. heb al mijn mailtjes opgeslagen in een map en het is gelukt alles wwer normaal.allemaal heel fijne feestdagen en een happy end.ben jullie heel erg dankbaar. groetjes centtank.tot horens

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer