Hv
door Hvdv Mar 6, 2010 om 19:34
Computers & telefonie

Email

Hoi ik heb nu windows live hotmail ipv outlook express en dan nu wil ik mijn huidige e-mail adres laten vervallen en heb nu een email adres bij live hotmail hoe kan ik dat laten vervallen ik gebruik windows xp sp3
gr hvdv

937 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Mar 6, 2010 om 20:04
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo hvdv,

Ik zou zeggen, gewoon dat 'oude' e-mailadres niet meer gebruiken. Als je met 'laten vervallen' bedoelt dat je het e-mailadres wilt opheffen, dan is het maar de vraag of dat kan. Gaat het b.v. om een e-mailadres dat je van je internetprovider hebt gekregen? In dat geval zit het meestal aan je abonnement vast en kun je het dus niet opheffen.

m.vr.gr. Freya

ko
door kompalaya - Mar 7, 2010 om 00:03
11 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoi,

Waarschijnlijk ben je bang dat er nog mail binnenkomt op je oude mailadres en die wil je niet iedere keer meer checken.

Je kan waarschijnlijk via een instelling je mail laten forwarden naar je live-account zodat je outlook niet meer hoeft te gebruiken en je overal waar je internet tot je beschikking hebt je mail kan lezen.

Ik dat gedaan met mijn Gmail-account en werkt goed.

stacey
door stacey - Mar 7, 2010 om 00:07
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,

Ik heb ook windows live mail, daar komen 5 hotmailadressen op binnen en ook m`n prive email van/via provider, geen enkel probleem, je kunt je eigen email adres daar dus ook gewoon ontvangen.

Groetjes,

edwardus
door edwardus - Mar 7, 2010 om 12:01
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Waarom je je Hotmail account wilt opheffen omdat je nu een ander programma gebruikt begrijp ik niet helemaal, ik vraag me af of dit wel echt is wat je wilt, je kunt n.l. na het opheffen ook niet meer via Windows Live Mail o.i.d. de mail van dat account krijgen.

Maar goed, stel dat je het echt niet meer wilt:

[quote]
Windows Live ID sluiten
Als u uw Windows Live ID sluit, worden uw geregistreerde gegevens (Dit zijn gegevens die u heeft opgegeven bij Windows Live, waaronder uw e-mailadres en wachtwoord.) en referenties (Unieke aanmeldgegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot beperkt toegankelijke bronnen, zoals websites en services. Voor Windows Live ID bestaan uw referenties uit uw e-mailadres en wachtwoord. Maar dit kan ook het nummer van een mobiele telefoon en een pincode, een smartcard of beveiligingssleutel zijn.) definitief verwijderd. Dit geldt ook voor uw Messenger- en Windows Live-contactpersonen. U kunt zich hierna niet meer aanmelden bij sites of services van Windows Live ID.

1. Meld u aan op de pagina Accountoverzicht met uw Windows Live ID (Het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij programma's en services van Windows Live, zoals Windows Live Hotmail en Windows Live Messenger; Microsoft-services zoals Xbox LIVE, MSN en Office Live, en overal waar u het Windows Live ID-logo ziet.) .
2. Klik onder Aanvullende opties op Account sluiten.
3. Controleer of de juiste Windows Live ID wordt getoond, typ uw wachtwoord en klik vervolgens op Ja.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

el-zorro
el-zorro - Apr 24, 2024 om 21:38
Geldzaken & recht

Coulance regeling

Coulant betekende oorspronkelijk letterlijk 'vloeiend' en 'gemakkelijk'. Het is afgeleid van het Franse couler 'stromen, vloeien', dat teruggaat op het Latijnse colare 'filtreren, dempen'.     Tijdens de laatste uitzending van dit jaar Kwam weer het onderwerp   Veelvoorkomende problemen met de distributieriem        Als een burger de dupe word door een bedrijf Waar bij hij of zij ... Lees meer

Ro
Rob Vera - Mar 9, 2024 om 18:14
Computers & telefonie

Kan ISP Tweak het contract ontbinden met berekening in eigen voordeel?

Beste Kassa,

nu al een aantal jaar heb ik een internet glasvezel abonnement bij Tweak.  Nu Tweak is overgenomen door Odido kreeg ik een email dat Tweak mijn abonnementscontract wil ontbinden en mezelf bij Odido moet aanmelden. 
Het betreft een abonnementsvorm welke ik per jaar betaal (gezien het voordeel van 10 euro per maand).  In de afwikkeling wil Tweak mij nu met terugwe ... Lees meer

Wi
Wintertje0 - Apr 24, 2024 om 21:27
Geldzaken & recht

Zakelijk energiecontract consument

Mijn vader is opgebeld door een energieboer dat het huidige contract bijna afliep. Helaas is hij toegehapt op een aanbieding en heeft een nieuw contract afgesloten.

nu loopt echter het contract van mijn ouders nog twee jaar. Daarom hebben ze een mail gestuurd dat ze afzien van het contract volgens de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Echter reageert de energieleverancier terug dat ze ... Lees meer