jr
door jr070896 Sep 20, 2009 om 16:08
Computers & telefonie

Ervaring met Sjaakshop

Hallo allemaal,


Heeft iemand ervaring met "De Sjaakshop?" Op hun site staat wel dat ze ingeschreven zijn bij: "De kamer van koophandel." Weet iemand of een webshop die is ingeschreven bij: "De kamer van koophandel" echt een goede winkel is?


Ik hoor graag positieve en negetieve verhalen. Ik zie uw reactie met spanning tegemoet.

965 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 16:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0
ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 16:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zo ja, kijk dan even hier: http://www.trustpilot.nl/review/www.saake-shop.nl

Lijkt mij dus betrouwbaar.


ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 16:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedoel je soms saake-shop?


ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 16:37
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@edrick: zie eerdere reactie.


ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 17:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ja die bedoel ik. Sorry voor de fout.

ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 18:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag jr07865498765432025759,


Als de shop op de site geen bezoekadres heeft staan en je moet vooraf betalen, dan is het geen betrouwbare shop. Als dan ook nog de bedenktijdregel niet vermeld wordt, dan weet je heel zeker dat je bij die shop niets moet bestellen.


Met vriendelijke groet, ReadAC.

ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 22:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat een bedrijf ingeschreven is bij de KvK is geen enkele garantie voor betrouwbaarheid of kwaliteit. De KvK is gewoon een registratiebureau waar bedrijven ingeschreven dienen te staan.

Over het algemeen word ik wat terughoudend als een webwinkel geen adres en telefoonnummer vermeldt en niet is aangesloten bij een thuiswinkelorganisatie. Dit bedrijf vermeldt wel een adres, maar geen telefoonnummer. Wel vermelden ze geheel correct de informatie over de afkoelingsperiode, etc.

Even rondneuzen op review-sites als tweakers.net levert een beeld op dat de meeste bestellers zeer tevreden zijn, met hier en daar een klein minpuntje.

Dit lijkt dus een tamelijk betrouwbare webshop te zijn.



ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 23:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

mooie stemming makerij van u  met de onjuiste info van u.


de volgende gegevens komen rechtstreeks van de website.


bezoekadres.


Saakeshop B.V.
Dorpsplein 6
2065 AL Haarlemmerliede
Let op: dit is géén afhaal- of postadres!


ze hebben het dan wel niet over een bedenk tijd maar over een afkoelingsperiode


U heeft zich bedacht?
In het kader van de “Wet Kopen op Afstand” heeft u altijd recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in na ontvangst van uw bestelling. Mocht u zich bedenken, of bent u niet tevreden, dan heeft u binnen deze periode de mogelijkheid het product terug te sturen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Geadviseerd wordt dan ook dit aangetekend te doen


en het geld wordt binnen 5 werkdagen teruggestort


DOA


Als er sprake is van een DOA-product (product was al defect toen u deze ontving) worden de kosten die u maakte voor de retourzending contant teruggestuurd met de nieuwe zending. Voorwaarde is dat u de klacht binnen 8 dagen na ontvangst van het defecte artikel aan ons per e-mail kenbaar maakt


en wanneer je niet vooruit wil betalen, dan kun je het product ook afhalen en contant betalen.


"zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten"


de referenties op tweakers zegt wat dat betreft genoeg.


ik zou hier zonder problemen iets bestellen en vooruit betalen, zoals al veel webshops doen.


ingeval bij betaling met een creditcard is het ook heel makkelijk terug te storten wanneer het niet binnen de gestelde levertijd wordt bezorgt.

ve
door verwijderd - Sep 20, 2009 om 23:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag miraltje,


Ik lees dat mijn tekst tot een misverstand kan leiden. In het algemeen kun je er van uitgaan dat een shop zonder (de overigens wettelijk verplichte) bezoekadres......(etc. etc) niet betrouwbaar is.  Het is aan de TS om met mijn gegevens bij de hand te verifiëren of dit een betrouwbare shop is. Zelf ben ik uiteraard niet op die site gaan kijken. Ik heb wel wat anders te doen. Mijn in het algemeen gestelde punten hebben dus niks met stemmingmakerij te maken. Integendeel: het maakt het beoordelen van elke shop alleen maar gemakkelijk.


Met collegiale groet, ReadAC. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer