sh
door shippy Sep 15, 2005 om 22:21
Computers & telefonie

Explorer opent maar 1 surf venster

Ik heb XP en een vrij nieuwe PC, toch kan ik maar 1 pagina openen in de explorer, als ik nog een webpagina open sluit de eerste automatisch, dat heb ik op mijn werk of andere pc's nog nooit gehad, ik heb al van alles geprobeerd om het te verhelpen maar tot nu toe zonder resultaat.  Wat kan ik nog doen?

562 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ricardow
door ricardow - Sep 15, 2005 om 23:40
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Mijn verklaring is misschien te simpel voor woorden, maar soms zijn de meest simpele oplossingen de beste, vandaar dat ik deze toch even meld:


Bij uw oudere pc had u waarschijnlijk ook een oudere versie van internet explorer. Bij de oudere versies van internet explorer was het gebruikelijk dat alle sites "apart" van elkaar geopend werden. Dus naast elkaar op de startbalk. Als u bijv. 20 sites had open staan, stonden er 20 (aparte) balkjes op de startbalk. Deze kon u dan ook allemaal aanklikken.


Bij de nieuwste versie van internet explorer, "stapelt" internet explorer de internetsite's. Dat wil zeggen dat u één balk in uw startbalk ziet staan, van internet explorer. Als u meerdere site's heeft geladen, blijft dus die ene balk staan. Echter komt er dan aan het begin van de balk een gekleurd cijfer te staan, met het aantal opgeroepen sites. Als u op deze balk klikt krijgt u uw geladen sites te zien.


Wellicht is dit de oplossing voor de "zoekrakende webpagina's" en als deze informatie zinloos is; excuus daarvoor, maar zoals ik al zei: soms is er een hele simpele oplossing voor het probleem. Vandaar dat ik dacht: ik meld hem maar even en ik weet natuurlijk niet in hoeverre u met de computer/internet explorer overweg kunt. 


Groet Richard

sh
door shippy - Sep 16, 2005 om 19:10
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Helaas is het geen gestapelde balk, er staat helemaal niets in de balk en er is steeds maar 1 website geopend. Dus ik zit nog steeds met dit rare probleem. Een familielid weet veel van pc's en snapt er ook niets van, hij heeft van alles geprobeerd.

zeijen
door zeijen - Sep 25, 2005 om 12:08
13 Antwoorden / 0 Vragen
0

je kunt even kijken inmenu extra geavanceerd en daar de regel zoeken :

"vensters opnieuw gebruiken bij het gebruik van snelkoppelingen"
Hierdoor open je bij elke link een nieuwe pagina, en ik heb het idee
dat je dat zoekt? Hoop Dat Het Helpt





sh
door shippy - Sep 26, 2005 om 17:33
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik kan in het menu extra helaas geen geavanceerd vinden, het is toch de extra knop helemaal boven aan de pagina?

ricardow
door ricardow - Sep 26, 2005 om 17:37
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Zeijen bedoelde:


Extra-->internet-opties-->geavanceerd en dan "vensters opnieuw gebruiken bij activering van snelkoppelingen"


Succes


Groet Richard

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer