tw
door twentenaar May 3, 2006 om 09:24
Computers & telefonie

Fotocamera/webcam

Ik heb een trust digitale fotocamera. op mijn nieuwe windows XP wilde ik via bijgeleverde kabeltje en via usb-poort camera aansluiten. gevraagd werd eerst programmaschijfje te installeren. heb ik gedaan, maar bleek voor windows 98 te zijn bijgeleverd (2 jaar geleden). maar moet xp niet automatisch de camera 'pakken' als de kabel wordt aangesloten? in de camera zit ook webcam, die werkt nu ook niet.


Tenslotte, wie weet hoe ik de volle geheugenkaart van fototoestel leeg kan maken nadat ik de daarop staande fotoos op op de compu heb gezet.

322 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brynnar
door brynnar - May 3, 2006 om 09:48
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Beste Tukker,


Op de site van Trust (www.trust.com) kun je de stuurprogramma's eenvoudig downloaden.


Hoe je de foto's weer van je camera moet verwijderen weet ik niet uit mijn hoofd, maar doorgaans zijn er twee mogelijkheden. Vanuit de camera zelf of vanuit de PC na het downloaden. Ook de handleiding kun je eventueel downloaden vanaf de site.


Mvgr - B

tw
door twentenaar - May 7, 2006 om 16:32
49 Antwoorden / 68 Vragen
0

heeft niet geholpen met stuurprogramma installeren. maakt gewoon geen verbinding met toestel.

gr
door groen_1 - May 7, 2006 om 17:40
66 Antwoorden / 5 Vragen
0

Als alles veilig opgeborgen is, de kaart in de camera formatteren.


Niet steeds je foto’s verwijderen want dan wordt de capaciteit minder.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer