be
door bendegek Feb 26, 2004 om 16:05
Computers & telefonie

Geen hulp van Tiscali

Ik heb sinds Juli 2003 ADSL van Tiscali.
Vanaf 12 Dec 2003 is mijn uitgaande mail geblokkeerd omdat ik een open proxy zou hebben.Nav dit probleem heb ik een firewall geactiveerd en het probleem was opgelost,alleen werkt mijn uitgaande mail nog steeds niet.Hier heb ik een mailtje over gehad waarin stond dat Tiscali de uitgaande mailserver heeft gelokkeerd.
Als ik Tiscali bel,wat per telefoontje ongeveer 20 min wachten kost,krijg ik te horen dat ik maar een mailtje moet sturen.Als ik dan antwoordt dat ik niet kan mailen weten ze het zelf ook niet.Doorschakelen naar de personen die mijn uitgaande server hebben geblokkerd doen ze niet.Weet iemand hier een oplossing voor?

534 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:52
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als ik het goed begrijp draait u een server met een open proxy? Het is inderdaad de gewoonte om die af te sluiten om verspreiding van spam te verminderen. Desalnietemin zou u dan weer moeten kunnen mailen als dat opgelost is. Ik vind het maar een vreemd verhaal.

be
door bendegek - Apr 16, 2004 om 12:52
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor de reaktie,het is nu niet meer zo dat ik met een open proxy draai,en dat weten ze ook bij Tiscali maar ze houden mijn uitgaande mail wel tegen.Er is mij door Tiscali al aangeraden om mijn e-mailaccount opnieuw aan te maken maar dat helpt ook niets

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:52
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik hebm na aanleiding van uw vraag, even wat rondgezocht en ik krijg het idee dat die afsluiting niet helemaal in handen ligt van Tiscali. Dit laat onverlet dat Tiscali zou moeten kromliggen om haar leden te beschermen en helpen. Misschien tijd voor een andere provider?

as
door asteroth - Apr 16, 2004 om 12:52
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mischien een zon gratis abonnementje afsluiten en via webmail een mailtje sturen...?
Daarbij heeft open proxy helemaal niks te maken met email... maar met het kapen van ipadressen.

be
door bendegek - Apr 16, 2004 om 12:52
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Goed advies,heb ik twee weken terug ook gedaan en.......ik heb weer verbinding.Als je problemen hebt moet je echt bij abuse Tiscali zijn en zeker niet bij de helpdesk want dat is een zootje onregeld en zeer onbeschoft.Mijn mening is dat de helpdesk zelf meer hulp nodig heeft dan dat ze kunnen geven.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S
S van Homoet - Oct 6, 2024 om 20:41
Geldzaken & recht

Mag een werkgever jou laten betalen voor het tekort aan contract uren

Onze zoon heeft onlangs voor een groot en bekende dierenwinkel keten in Ede gewerkt, hij is daar min of meer 1,5 maand aan het lijntje gehouden met de belofte op een hoger salaris maar uiteindelijk toch weer ingetrokken is, en daarna is weg gepest door zijn leidinggevende, (schelden en speciaal dieet eten weggooien (glutenvrij)), zijn leidinggevende heeft hem steeds eerder laten vertreken en heeft ... Lees meer

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer