wessel
door wessel Oct 16, 2003 om 16:35
Computers & telefonie

Geluid via Skype

Ik hem de skype software gedownload om via het internet met anderen te kunnen telefoneren. Nu horen de mensen aan de andere kant van de lijn mij wel maar ik hoor hen niet. Waar kan dat aan liggen? Verder werken boxen en headphone prima. Zowel afluisteren van bestanden op mijn computer als via het internet leveren geen problemen op.

6357 13 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

thiazzz
door thiazzz - Apr 16, 2004 om 11:43
7 Antwoorden / 14 Vragen
0

Hebben zij wel een microfoon aangesloten?
Wellicht staat hier de oplossing:
http://www.skype.com/help_userguide.html

ma
door marcodt - Apr 16, 2004 om 11:43
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien staan de mixer-instellingen niet goed op hun pc. Daarvoor moeten ze dubbelklikken op het luidsprekerpictogram in de taakbalk en de instellingen voor Opnemen bekijken.

aw
door awesselink - Apr 16, 2004 om 11:43
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk dat het ook met een eventuele firewall te maken kan hebben. De meeste software firewalls pikken de poorten voor Skype wel op. Alleen op sommige routers met ingebouwde firewall zal je handmatig een range aan poorten open moeten zetten om het goed te laten werken. De nieuwste routers met uPnP ondersteuning zouden hier moeiteloos mee om moeten kunnen gaan.
De portranges die voor Skype open gezet moeten worden staan ook op de site van skype. Ook kan je Skype instellen om als alternatief poort 80 te laten gebruiken.

cr
door crazydave - Apr 16, 2004 om 11:43
18 Antwoorden / 7 Vragen
0

waarschijnlijk moeten de mensen met wie je spreekt ook skype software hebben om te kunnen horen en spreken!

ce
door celestion68 - Apr 16, 2004 om 11:43
21 Antwoorden / 2 Vragen
0

Een firewall kan inderdaad een boosdoener zijn, alleen een hoop mensen die XP gebruiken weten nog geen eens dat ze een firewall hebben aan staan.

Om dit te testen kan men naar de volgende site gaan:

http://www.nedcomp.nl/visualroute/

Als men nu achter een firewall zit kan men dit zien doordat bij de laatste regel een ? verschijnt plus er zit een blanco regel tussen de ena laatste en laatst regel van de test. Door deze test kan men dus nagaan of een eventuele firewall de boosdoener kan zijn.

cr
door crazydave - Apr 16, 2004 om 11:43
18 Antwoorden / 7 Vragen
0

ik heb er net een stukje over gelezen en je moet in ieder geval een redelijk tot goede nieuwere PC hebben die windows XP/2000 heeft+ een snelle internet verbinding is noodzakelijk

mavaros
door mavaros - Apr 16, 2004 om 11:43
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

De reactie over het aanzetten van de microfoon bij de geluidsinstellingen is het meest waarschijnlijke probleem. Ik heb in het begin exact hetzelfde probleem gehad, en na aangegeven te hebben via de tekstinvoer van skype hoe de mic. aan moest werkte het wel. veel mensen hebben geen idee dat de mic. wel even aangezet moet worden. over de poorten is het ook vrij simpel. poort 80 wordt standaart ook door skype gebruikt, dus daar ligt het waarschijnlijk niet aan. S6 verder.

lstijns
door lstijns - Apr 16, 2004 om 11:43
26 Antwoorden / 1 Vragen
0

Wat je ook kunt doen is netmeeting gebruiken.
In XP ga naar START/UITVOEREN en type "conf" (zonder aanhalingstekens) druk dan op OK

ja
door jasper_1 - Apr 16, 2004 om 11:43
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb dit programmatje ook even op mijn pc gehad maar had er niet zoveel aan (wellicht andere wel, er is dus niks mis mee). U kunt bij options de instellingen veranderen daar staat als het goed is bij één of ander tabblad een rollmenutje waarin uw geluidskaart staat aangegeven. die moet u selecteren, klik daarna op ok en kijk of hij het nu doet volgens mij lukt het zo wel weet het alleen niet zeker

r14voges
door r14voges - Dec 12, 2005 om 23:10
12 Antwoorden / 3 Vragen
0

Het heeft niks met je firewall te maken.wat wel zou kunnen is dat als je een webcam gebruikt  en in de webcam zit een mic dat dit het probleem zou kunnen zijn.Jammer ik kan je daar ook niet verder bij helpen

enrique
door enrique - Sep 7, 2007 om 22:21
68 Antwoorden / 17 Vragen
0

Beste:


Skype vraagt onder extra, instellingen, geluid naar specifieke apparatuur die jij gebruikt. Zokan het zijn dat dat je eem microfoon en of headset hebruikt met eenUSB verbinding, als dit zo is, dan moet je dat bij de instelligen geluid ok aangeven.Als dat het geval is, dan klopt het dat je alle geluid hoort maar niet het andere omdat je je USB apparatuur niet hebt aangegeven in Skype.


Skype is hier heel gevoelig voor. Gaat ook op voor de tegenpartij. Succes verder.

edrick3
door edrick3 - Oct 27, 2013 om 15:43
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

@daniekdaniek,

Topic is 10 (tien!) jaar oud.
Denk dat TS onderhand wel een oplossing gevonden zal hebben. ;-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jd
jdbeste1 - May 4, 2024 om 21:07
Vrije tijd & tuin
TrackR app voor android

TrackR app voor android

Ik heb een TrackR tracker hier maar de bijhorende android app werkt niet meer. Is er iemand die hier een alternatieve app voor weet? Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer

KF
KFlens - Apr 29, 2024 om 16:53
Geldzaken & recht

Erfrecht

Vraag, Als je in gerouwd bent en je partner overlijd, blokkeren banken alle rekeningen. Ze willen dan een verklaring van erfrecht hebben voordat je weer bij je eigen geld kan komen. Er zitten een hoop kosten aan en ergernis aan verbonden.  Waarom moeten banken een verklaring van erfrecht hebben. Het is toch bij wet geregel dat de langstlevende dan alles erft. Groet,   [Privégegevens ver ... Lees meer