maykemeijer
door maykemeijer Mar 12, 2012 om 08:38
Computers & telefonie

GSM wil niet meer opladen

Mijn Nokia 3109 wil niet meer opladen. Ik heb vrijdag een nieuwe accu gekocht en hem het hele weekend aan de oplader gezet, maar hij blijft maximaal op een half groen streepje staan. Vanmorgen was dit streepje nog verder teruggelopen.
Is er nog hoop? Zo ja, wat te doen? Of moet ik een nieuwe mobiel kopen?
Bij voorbaat dank.
Mayke

2910 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

de eelco
door de eelco - Mar 12, 2012 om 08:53
607 Antwoorden / 92 Vragen
0

het kan ook aan u adapter liggen.hoe oud is het toestel..mischien heeft u de mogelijkheid om er 1 te lenen...heeft u wel een originelen accu gekocht want als het een imitatie is kan het ook daar aan liggen....u kunt ook met u toestel naar het bedrijf gaan waar u u accu heeft gekocht want die hebben waarschijnelijk wel de mogelijkheid om tekijken wat er aan de hand is toestel/adapter/accu.....mijn ervaringen met nokia zijn zeer goed..heb nu zo,n 16 jaar mobieltjes en vanaf het moment dat ik nokia gebruik//////10 jaar/////.....nog nooit problemen gehad.maar zoals met alles houd het ook eens op met een nokia..helaas maar waar..

empyria
door empyria - Mar 12, 2012 om 10:08
504 Antwoorden / 3 Vragen
0

Oplader stuk?

Heb ik zelf onlangs ondervonden.
Telefoon laadde niet / te weinig op, probleem bleek de oplader niet de telefoon.

mahadma
door mahadma - Mar 12, 2012 om 10:36
11543 Antwoorden / 51 Vragen
0

Zijn de contacten in de telefoon die verbinding maken tussen de accu en de telefoon schoon? (reinigen met een potlood=grafiet) Is er voldoend "druk" dat de accu tegen de contacten blijft zitten?
Controleer als het kan de lader op een andere telefoon of een voltmeter.
Zat de nieuwe accu in een dichte verpakking?

maykemeijer
door maykemeijer - Mar 12, 2012 om 16:03
83 Antwoorden / 11 Vragen
0

Na jullie tips, heb ik een oplader geleend en... hij laadt op. Het ligt dus aan de oplader en ik hoef geen nieuwe telefoon te kopen.
Dank voor jullie reacties. Ik kan weer bellen.
Groet,
Mayke

mahadma
door mahadma - Mar 12, 2012 om 16:06
11543 Antwoorden / 51 Vragen
0

Dank voor het terug melden. Suc6.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig."
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de reger ... Lees meer

Josp003
Josp003 - Apr 29, 2024 om 19:04
Garantie & verzekeringen

Garantie voorwaarden

ik heb ca 2,5 jaar geleden een fornuis gekocht via een keukendealer. Deze heeft nooit de garantievoorwaarden aangeleverd en deze staan ook niet op zijn site. Ik hoorde alleen u hebt 5 jaar volledige garantie. Ook op de site van de producent/importeur is niets vinden  over garantievoorwaarden of over algemene verkoopvoorwaarden.
Nu was er deze week een monteur van de producent voor een repar ... Lees meer