to
door tomb2006 Jan 13, 2011 om 10:32
Computers & telefonie

Hoe ik krijg ik mijn geld terug van Chear?

Begin december kocht ik een desktop pc bij de internetwinkel Chear! Na 5 crashes in de 1e week stuurde ik op 15/12 de pc conform de Chear-voorwaarden retour naar hun bedrijf in Den Bosch. Ook volgens Chear!-voorwaarden zou vervolgens uiterlijk na 10 werkdagen het retour bedrag (ca 900 Euro) op mijn bankrekening teruggestort worden. Echter: eerst was de teruggestuurde pc ruim een week bij Chear! zoek. BIj hun excuses daarover op 28/12 tevens hun belofte dat het retour-bedrag nu "met spoed" aan mij overgemaakt zou worden. Echter, vandaag 13 januari, ruim 2 weken en vele telefoontjes en mails later heb ik nog steeds mijn geld niet terug en men blijft me aan het lijntje houden. Thuiswinkel.org ondersteunt mijn verzoek maar ook dat schiet allerminst op.
Welke stappen zou ik nu kunnen ondernemen om mijn geld alsnog zsm terug te krijgen?

607 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sonjaatje
door sonjaatje - Jan 13, 2011 om 10:47
1961 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik denk dat er niks is dat je kunt ondernemen. Als zij het niet storten storten ze het niet.
Je zou een aangetekende brief kunnen sturen waarin je sommeert dat ze binnen 5 dagen het geld overmaken, maar nogmaals, doen ze het niet, dan doen ze het niet.

to
door tomb2006 - Jan 13, 2011 om 11:07
15 Antwoorden / 10 Vragen
0

[quote=sonjaatje schreef op donderdag 13 jan 2011, 10:47]Ik denk dat er niks is dat je kunt ondernemen. Als zij het niet storten storten ze het niet.
Je zou een aangetekende brief kunnen sturen waarin je sommeert dat ze binnen 5 dagen het geld overmaken, maar nogmaals, doen ze het niet, dan doen ze het niet.

Die aangetekende brief hebben ze al sinds gisteren.

sonjaatje
door sonjaatje - Jan 13, 2011 om 11:16
1961 Antwoorden / 1 Vragen
0

Oke, ja of het zal helpen.
Ben je niet in staat om langs te gaan of is het te ver.
Adres staat op de site.

to
door tomb2006 - Jan 13, 2011 om 11:20
15 Antwoorden / 10 Vragen
0

[quote=sonjaatje schreef op donderdag 13 jan 2011, 11:16]Oke, ja of het zal helpen.
Ben je niet in staat om langs te gaan of is het te ver.
Adres staat op de site.

Dank voor je reacties! Het is in Den Bosch en ik woon in Amsterdam, een uurtje rijden dus maar zonodig zal ik dat zeker doen!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doerak_games - Apr 27, 2024 om 01:33
Elektronica & tv

Alternate weigert terugbetaling of Een niew Moederbord stomme oplichters

nou ik heb eens een pc besteld alternate leek wel de goedkoopste ( is ook zo ) maar ja alles werkt behalve het moederbord denk nou dat komt wel goed veel 5 sterren op de website maar ja ik stuur dus een mailtje van hey ik heb een moederbord ontvangen maar dees is defect geleverd nou alternate test het zegt vervolgens dit is gebruikers schade dus  je garantie vervalt oke dus garantie heb je geen r ... Lees meer

@T
@Tedje1 - Apr 28, 2024 om 15:42
Huishouden & energie

Appartement. Gas/cv installatie definitief afsluiten

Goedemiddag,

Woon in een appartement. In het kader van verduurzaming wil ik van het gas af. Inductieplaat aangeschaft en een boiler. Verwarm de woonkamer elektrisch d.m.v. een kachel, gas/cv installatie gebruik ik niet meer en is afgekoppeld door een installateur.
Ik wil het gas definitief af laten sluiten, heb een aanvraag lopen.
VVE geïnformeerd over mijn plannen.
De ... Lees meer

Eg
EgbertB10 - Apr 28, 2024 om 16:06
Winkels & webshops

Orthodaily

Ik heb schoenen besteld bij ORTHOdaily.nl https://orthodaily.nl/ Het zouden dus orthopedische schoenen moeten zijn. Het zijn gewone schoenen van een middenkwaliteit, wat je eigenlijk ook mag verwachten bij die prijs. Ze worden rechtstreeks uit China geleverd via Yun Express in Rozenburg. De Nederlandse verkoopvestiging zit op een bovenwoning in Amsterdam met een telefoonnummer uit Leiden dat ... Lees meer