th
door thd Oct 5, 2013 om 12:26
Computers & telefonie

Inlogproblemen Marktplaats

Heb problemen met het inloggen bij Marktplaats. heb een profiel aangemaakt, dit is zichtbaar te maken bij 'mijn profiel'.
Als ik het programma start staan mij initialen niet boven in de taakbalk. Inloggen reageert niet.
Indien ik bij een advertentie wil emailen of bieden kan ik dit niet. Programma vraagt inloggen.
Als ik dan wil loggen aanklik, gaat de bovenste taakbalk langdurig trillen, verder gebeurt er niets. De klantenservice kon mij ook niet helpen.
Wie wel ?

5684 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

anouksanne
door anouksanne - Oct 5, 2013 om 12:34
38 Antwoorden / 27 Vragen
0

Misschien zit het probleem in de browser (marktplaats lijkt het niet te zijn, ik heb zelf geen problemen). Probeer eens een andere browser (ik weet niet welke er nu wordt gebruikt maar naast Internet Explorer is Google Chrome of Mozilla Firefox te proberen). Als dat het probleem oplost maar je liever niet over wilt stappen zou je waarschijnlijk de browser moeten opschonen door cookies, tijdelijke internetbestanden en dergelijke weg te gooien.
Hopelijk helpt dit je verder naar de kern van het probleem.
Succes!

tot15karakters
door tot15karakters - Oct 5, 2013 om 13:04
2189 Antwoorden / 14 Vragen
0

Niet nu... het is erg druk en probeer het eens morgen op zondag ochtend voor 10.00 uur want het komt vaker voor dat ze overbelast zijn.

Ik kan ook niet inloggen en alle spullen plaatsen!

me
door mein33 - Oct 5, 2013 om 13:33
5658 Antwoorden / 28 Vragen
0

Voor zover ik weet geeft Internet Explorer 8 of lager problemen bij Marktplaats.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig."
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de reger ... Lees meer

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer