pe
door peterle Nov 25, 2005 om 15:12
Computers & telefonie

Internet Probleem

Mijn internet verbinding is goed (chello) maar toch moet ik de laatste tijd steeds herstellen via de 2 knipperende schermpjes onder in de balk,en dan heb ik weer kontakt,of ik moet de pc opnieuw opstarten.


Ook tussen het surfen door kan hij uitvallen,en dan maar weer herstellen.


Wat kan dit voor een probleem zijn,graag een reaktie

325 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Nov 25, 2005 om 15:18
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Het uitvallen van een verbinding kan vele, vele oorzaken hebben.


Heeft u de PC onlangs verplaatst en het modem in de buurt van een luidspreker, televisie of ander electrisch apparaat gezet? Dat zou bijvoorbeeld de oorzaak kunnen zijn: Interferrentie, oftewel storing vanuit een ander apparaat.


Als dat niet het geval is, installeer dan de software eens opnieuw, dat doet vaak wonderen.


Dam

an
door anniemal17 - Dec 1, 2005 om 13:35
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Niet dat je wat aan deze reactie hebt, maaruh chello.. heb ik ook en ik baal ervan. Heb je je computer rechtstreeks aangesloten op de modem, of heb je hem via een netwerk (router/hub)?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer