ba
door barbara72 Apr 11, 2005 om 18:47
Computers & telefonie

Internet/telefoon/televisie

Ik ben op zoek naar een provider die alle mogelijke diensten biedt (internet/telefoon(gratis)/televisie). Internet en telefoon is als één dienst te krijgen, maar nog niet in combinatie met televisie. Is er iemand die weet wanneer dit als een pakket aangeboden zal worden, en door wie? Mijn postcode is 2497TG.

998 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door dave316 - Apr 11, 2005 om 19:53
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

hoi ik wil zeggen dat ik dus met wanadoo live box zelf thuis hebt en
die werkt heel ewr goed ook met tv en ook moet de telefoon en dan heb
ik ook adsl dus en als ik je wil aanraden moet je dat nemen.



ma
door mack123 - Apr 11, 2005 om 21:47
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Casema!!!


www.casema.nl


 


Sindskort ook telefonie

cj
door cjkleijne - Apr 12, 2005 om 09:15
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ken je de reclame van "haal alles uit de kabel"?


Met de kabel is het (volgens mij) mogelijk om telefoon+tv+internet in 1 te bestellen, op de site haalallesuitdekabel.nl kan je je postcode kijken. Telefoon zou in principe over intenet kunnen met skype (skype.com)

brynnar
door brynnar - Apr 12, 2005 om 09:18
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Dag Barbara,


Langzaam maar zeker gaan steeds meer providers over op een totaalpakket met telefonie/televisie/internet, hetzij via kabel, hetzij via ASDL. Mijn tip: ik zou nog even één of twee jaartjes wachten, totdat er meerdere aanbieders zijn en er een goede prijsconcurrentie op gang komt en u meer keuze heeft.


Brynnar

yo
door yorian - Apr 15, 2005 om 17:28
4 Antwoorden / 5 Vragen
0

Probeer het eens bij de firma Lijbrandt in Hillegom

se
door sellery - Apr 15, 2005 om 18:00
29 Antwoorden / 2 Vragen
0

Probeer UPC. Kan niet garanderen dat het goed is.

jo
door johnn - May 21, 2005 om 12:00
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Lijbrandt-telecom moet je niet nemen.


De verbinding is echt zeer slecht en de klanteservice is nog slechter.


 

jo
door johnn - May 21, 2005 om 12:00
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Lijbrandt-telecom moet je niet nemen.


De verbinding is echt zeer slecht en de klanteservice is nog slechter.


 

ba
door badeend78 - Jun 20, 2007 om 19:10
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Idd Ik heb zelf nu al 2 jaar Lijbrandt telecom in Haarlem. De verbinding is extreem slecht, Ondanks dat het best snel is, valt deze om het jhalf uur uit. Als je dan klantenservice belt (24 per dag) krijg je na 17:00 een callcentre die alles door geeft zodat je terug gebeld wordt (als je mazzel hebt bellen ze idd terug). En als je overdag belt, krijg je een of andere bijdehante figuur die er ook geen verstand van heeft en alleen maar over IP kan zeuren terwijl hij zelf niet snapt waar hij het over heeft. Terug bellen doet men dus bijna nooit, het antwoord is ALTIJD het zelfde ongeacht de vraag (wij zien hier geen storing en er is ook niks bij ons bekend, in het verleden hadden we wel eens wat. Maar dat is allang opgelost). En men neemt na 2 jaar lang zeuren over steeds weer hetselfde probleem bij 3 PC's die alle 3 hetzelfde verbindings probleem geven, je klacht nogsteeds niet serieus. Ik ben absoluut van plan om over te stappen naar UPC, want daar heb je tenminste nog klachten die OPGELOST worden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer