ch
door chanoem Jan 27, 2011 om 13:53
Computers & telefonie

Kpn-mail

Deze vraag is voor een vriendin. Zij heeft KPN als provider en sinds deze is overgestapt op het gebruik van glasvezel, komen haar mails bij een aantal van haar contacten niet aan. Onder meer bij mij en ik zit bij Ziggo. De laatste zegt dat het aan KPN moet liggen en KPN zegt dat het aan Ziggo ligt. Heel fijn. Nu blijkt dat er meer contacten bij ook andere providers zijn die haar mails niet ontvangen.
Herkent iemand dit probleem? Want KPN zegt er allees aan te doen, maar ja, intussen duurt de situatie maar voort en zit zij met de gebakken peren. Alvast bedankt voor een eventuele reactie.

603 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Jan 27, 2011 om 15:05
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo chanoem,

Staat mailadres van vriendin soms op een blacklist (spam)?

Krijgt ze een melding dat mail geweigerd is door andere providers?

gsm
door gsm - Jan 27, 2011 om 15:34
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Controleer in het e-mail programma of het het e-mailadres van je vriendin exact goed is ingevuld op het tabblad Algemeen van de Accounteigenschappen.

Je vermeldt niet welk e-mailprogramma in gebruik is, dus kan ik het niet precies uitleggen, maar meestal vind je de Accountinstellingen onder het menu Extra.
Alleen bij de nieuwste Windows Live mail, moet je links-boven op het kleine vierkant klikken en dan op Accounts waarna je de Eigenschappen kunt openen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Hetty oorbeek - May 29, 2024 om 22:24
Geldzaken & recht
Look out shag 50 gram vorige week betaalde ik 15,60 en vandaag 23,60 dit kan nie

Look out shag 50 gram vorige week betaalde ik 15,60 en vandaag 23,60 dit kan nie

Vorige week betaalde ik 15,60 deze week 23,60 voor 50 gram look out en dat terwijl de shag 3,40 omhoog zou gaan 
dit is zelfs een goedkope shag 
dit kunnen mensen niet meer betalen toch 

Mvg hetty oorbeek Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer