Fr
door Frederique1999 Nov 28, 2005 om 18:58
Computers & telefonie

Laptop

ik wil heel veel op de laptop foto's /filmpjes/spellen het is dus niet bedoeld om alleen te emailen maar heel veel ermee te kunnen doen.


Bij de aldi zag ik een maar die was wel iets van €11,000


Bedankt voor de reacties:-)

626 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

btalman
door btalman - Nov 28, 2005 om 19:59
280 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je bedoelt 1100,- neem ik aan.

Heb je ook gegevens?

Processor, snelheid, geheugen, videokaart, hardeschijf? Alles dus?





ma
door maarsmanfaq - Nov 29, 2005 om 13:06
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor het kijken van films en luisteren van muziek volstaat een goedkope laptop van rond de 800 euro.


Als u echt games wilt spelen (vooral de nieuwste games) dan is het echter een ander verhaal. Een laptop is in eerste instantie niet gebouwd om games mee te spelen omdat deze een snelle en goede videokaart nodig heeft.


Er zijn uiteraard laptops die uitgerust zijn met een goede videokaart (bv een NVidia GO), maar deze komen dan vaak in de prijsklasse die u vindt bij de aldi.


Wel zou ik u adviseren om goed navraag te doen naar garantievoorwaarden en dergelijke omdat laptops zeer gevoelige producten zijn die technisch lastig in elkaar zitten. Mocht er iets mis zijn met uw laptop dan moet deze bijna altijd terug naar de fabrikant.

btalman
door btalman - Nov 29, 2005 om 14:34
280 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor de door U genoemde taken volstaat bijna iedere laptop, latpots van
500-600 euro (aanbiedingen) zijn dan ruim voldoende, maar ook
tweedehands of ex-lease laptops voldoen



fi
door fixxion - Dec 2, 2005 om 15:47
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Let op dat laptops vaak een video driver hebben die gemaakt is door de fabrikant van de laptop en niet door de fabrikant van de video chip. Hierdoor ben je afhankelijk van de fabrikant van de laptop voor driver updates. Bij een pc met een video kaart kun je de nieuwe drivers ophalen van de maker van de video kaart. Die zijn meer up-to-date. De zwaardere spellen maken veel gebruik van de laatste drivers om een optimale snelheid en presentatie te bewerkstelligen.


Er zijn enkele modellen Advance laptops die een verwisselbare video kaart hebben. Mocht er dan een sneller kaart beschikbaar komen dan hoef je niet je hele laptop weg te gooien maar kun je er een snellere kaart in doen.


 

va
door vauxhall22 - Dec 6, 2005 om 00:35
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor het spelen van games zou ik u adviseren om een gewone computer aan te schaffen, niet alleen de videokaart is hierbij het minpunt, ook de refreshrate is belangerijk van het beeldscherm, deze gloeit vaak na bij laptops en bij goedkopere beeldscharmen. Een goede computer voor het gamen heb je al een beetje zo rond de 700,- euro. Dus ook nog eens stukken goedkoper. Ik adviseer u dit IVM ervaring.


Vriendelijke groet,


Rob Gee

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer