sloterplas
door sloterplas Oct 2, 2006 om 10:23
Computers & telefonie

Map toevoegen

In het snelmenu van" Kopiëren naar " wil ik een map toevoegen.Dat kan ik doen via de map SendTo die moet staan in de hoofdmap Document end Settings /gebruikersnaam/.Maar kan helaas de map SendTo niet vinden, ( in Windows verkenner)ook niet met de zoekfunctie van Windows XP niet.Hoop dat iemand mij kan helpen.Als ik de map SendTo gevonden heb,kan ik daar een snelkoppeling maken met de naam van de nieuwe map die dan in het snelmenu komt van "kopiëren naar". Deze tip heb ik eens geprint van webpagina www.breekpunt.nl.Met vr.gr.van.Sloterplas 

289 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Oct 2, 2006 om 10:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De map Send To staat in je eigen Mijn Documenten-map.


Deze is echter verborgen (hidden) en zie je dus normaal gesproken niet.


Wil je deze toch zien, ga dan naar:


Extra --> Mapopties -->  Weergave --> verborgen bestanden en mappen weergeven ( aanzetten ).


Daarna zal de map wel zichtbaar zijn.


Gr. Phinder

ve
door verwijderd - Oct 2, 2006 om 10:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Aan PHINDER.HIEP,HIEP,HOERA,weer een probleem opgelost.Het is gelukt.Bedankt voor de moeite.Groetjes Sloterplas.(en natuurlijk de knop beste antwoord).

ve
door verwijderd - Oct 2, 2006 om 10:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Graag gedaan.


Bedankt voor je terugmelding, leuk om te horen of het geholpen heeft. Die punten zijn niet zo belangrijk ( er zijn genoeg anderen die op die dingen jagen ), maar toch bedankt voor de waardering.


Suc6,


Gr. Phinder

ve
door verwijderd - Oct 2, 2006 om 11:53
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit antwoord kan ik niet volgen.


Als je op het te verplaatsen documenytt of map klikt met de rechtermuisknop, dan volgt links een scrollmenu waar u ook de optie nieuwe map maken vindt. vanuit die optie gewioon een nieuwe map maken en vervolgens daarheen kopioëren of verplaatsen. Niets verborgens dus, ook al werkt de andere optie ook wel maar loop je risico. (Sommige zaken zijn niet voor niets verborgen.)

ve
door verwijderd - Oct 2, 2006 om 12:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@gerrit,


TS wil hier gebruik maken van de optie:  Kopieren naar


Deze optie komt tevoorschijn als je met je rechtermuisknop op een bestand klikt ! met deze optie is het bijvoorbeeld heel makkelijk om foto's en andere bestanden naar een emailontvanger te sturen...
Deze lijst die hier tevoorschijn komt staat in de map:  Send To en wil je hier dus dingen aan toevoegen, dan moet je items in deze map plaatsen. Deze map is verborgen en kon de TS niet vinden.


Natuurlijk zijn er andere manieren om bestanden te kopieren en verplaatsen, maar wil je gebruik maken van het truukje zoals TS deze bedoelt heeft, dan moet het op bovenstaande manier.


Gr. Phinder

ve
door verwijderd - Oct 2, 2006 om 13:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als het mag nog eventjes melden dat het echt sneller gaat met kopiëren via rechtermuisknop enz. met die extra map in snelmenu.Je hoeft dus minder te klikken en/of verplaatsen.Het is gewoon leuk om dat te ontdekken.Allemaal een smakelijk eten en tot de volgende keer maar weer.

ve
door verwijderd - Oct 14, 2006 om 14:00
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

het is een verborgen bestand


 


bestand> map opties > verborgen mappen en bestanden laten zien

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

mi
michelcolman - Aug 29, 2024 om 10:33
Winkels & webshops
Bartels Tilburg levert niet en reageert niet op vraag om terugbetaling

Bartels Tilburg levert niet en reageert niet op vraag om terugbetaling

In februari bestelde ik op de website van Bartels Tilburg speakers voor 1500 euro, "voor 18:00 besteld, vandaag verzonden". Daarna kreeg ik bericht dat het wat langer ging duren, week 11, daarna week 14 of 15, daarna "we hebben wat leveringsproblemen maar maak u geen zorgen, ze komen er zeker aan hoor". Intussen zijn we 6 maanden verder, ik heb al ettelijke berichten gestuurd langs allerlei wegen ... Lees meer