qu
door queend Feb 16, 2004 om 14:03
Computers & telefonie

Map verwijderen

Ik heb een map op me harde schijf staan die een keer is aangemaakt om gedownloaden bestanden in op te slaan. Nu is er tijdens het downloaden iets fout gegaan en ik kan deze map niet verwijderen van mijn harde schijf. Krijg telkens de volgende melding: kan het opgeven bestand niet vinden. controleer of het pad en de bestandsnaam juist zijn opgegeven. Weet iemand hoe ik als nog deze map kan verwijderen?

452 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marcomahieu
door marcomahieu - Apr 16, 2004 om 12:42
36 Antwoorden / 0 Vragen
0

porbeer het eens via dos. voor als u niet weet hoe dat moet: pak een lege diskette en stop deze in de computer. ga naar deze computer en klik met uw rechter muisknop op de diskette A schijf. kies formateren. kies ms-dos opstartdiskette maken. stop de diskette in uw computer en start opnieuw op. laat uw computer booten van de diskette (dit gebeurt meestal automaties, anders moet u het even via de bios doen). ms-dos word nu opgestart

qu
door queend - Apr 16, 2004 om 12:42
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

O sorry was vergeten te vermelden dat ik XP heb, en volgens mij heb je dan toch geen DOS ofwel?!?

wo
door wouter1990 - Apr 16, 2004 om 12:42
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

als u op die map klikt en knippen doet en op een lege diskette of cd plakken dan staat hij daar op en dus niet op uw computer

qu
door queend - Apr 16, 2004 om 12:42
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Heb ik ook al geprobeerd, maar kan de map niet verplaatsen omdat hij z'n pad dan niet kan vinden om hem te verplaatsen. Anders had ik hem ook kunnen verwijderen natuurlijk!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer