va
door varaatje Aug 7, 2005 om 14:12
Computers & telefonie

Media speler

Ik wil media player 10 van mijn installatie verwijderen om deze later opnieuw te installeren Bij conf.scherm-software zie ik 2 x mediaplayer. 1 x Windows media format runtime en 1 x mediapleyer. Im eerste instantie wil het systeem alleen maar terug naar versie 9. Als ik 9 ook verwijder kan dat dan kwaad voor mij andere bestanden. en wat moet ik met romat runtime. Al deze akties komen voort uit het feit dat media player bepaalde akties niet meer uitvoert, ziet b.v. geen cd brander terwijl die er wel is etc.Wie weet raad?

373 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hell-rider
door hell-rider - Aug 7, 2005 om 14:41
573 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hai Varaatje,


Als je echt MediaPlayer 10 wilt verwijderen dan doe je dit het beste met deze link  Windows update even de tijd gunnen om alles weer te laten geven en je kiest dan voor geschiedenis weergeven, daar kan je hem verwijderen, dus Online.


Succes WillemG

hell-rider
door hell-rider - Aug 7, 2005 om 14:49
573 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ben bang dat ik iets te voorbarig ben geweest en dat het niet meer op deze manier werkt.


Dan hooguit via het configuratiescherm.


Succes WillemG

gsm
door gsm - Aug 7, 2005 om 16:43
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Mediaspeler 10 kan gewoon opnieuw geïnstalleerd worden via de Microsftsite, zonder dat de speler eerst verwijderd wordt.



Groeten,

GSM





gsm
door gsm - Aug 7, 2005 om 16:53
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Als je wilt kunnen opnemen, dan moet in de eigenschappen voor de CD-RW
speler, tabblad Opnemen, het hokje aangevinkt worden om opnemen toe te
staan.



GSM





va
door varaatje - Aug 9, 2005 om 13:41
3 Antwoorden / 17 Vragen
0

allemaal bedankt maar mijn mediaspeler wil wat ik ook doe niet opnemen, hij ziet de cd/dvd brander niet eens en ik heb geen idee waar ik dat verder nog kan instellen. Al meerder malen MP 10 opnieuw geinstaller maar de melding geen cd dvd spler blijft verschijnen. Met Nero 6 en Meidaplayer kan ik wel branden dus misschien moet ik het maar opgeven.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer