st
door strikkie Sep 19, 2004 om 12:12
Computers & telefonie

Mijn mail

L.s.,


 


Ik krijg volgende week een nieuwe pc nu ben ik al belangrijke bestanden aan het branden en dat gaat geheel volgens wens. Maar nu wil ik al mijn e-mail berichten ook gaan bewaren zodat ik deze ook week terug kan zetten op mijn nieuwe systeem maar ik weet absoluut niet hoe dat moet er is in de help ook niets over te vinden !!! is er onder jullie iemand die mij daar wijzer mee kan maken.


Alvast bedankt voor jullie hulp en reactie.


Groet,


Hans Strik

368 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Sep 19, 2004 om 13:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Hans,

In dit artikel uit de Microsoft Knowledge Base staat alles wat je moet weten over het maken en terugzetten van reservekopiën van Outlook Express-gegevens.

Groet,
Enterprise.

ve
door verwijderd - Sep 21, 2004 om 14:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hartelijk dank voor je antwoord ik ga gelik even op de site kijken of ik er uitkom !!!


 


met vriendelijke groet,


Hans Strik

ve
door verwijderd - Sep 23, 2004 om 22:00
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hans


Je kan toch e mail berichten kopieren naar een floppy of eerst opslaan in bijvoorbeeld mijn documenten en vervolgens branden


 

ve
door verwijderd - Sep 23, 2004 om 22:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Via bestand/exporteren kun je ze wegschrijven naar het geselecteerde station.

ve
door verwijderd - Sep 24, 2004 om 23:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Hans,


Ik gebruik al een lange tijd het programma e-backup, www.inachis.com


Het programma zet alle berichten in outlookexpress, je favoriten en je adresboek in één backupfile, die je weer met dit programma op je nieuwe pc kunt uitpakken. Je kunt ook optioneel mappen mee-backuppen.


Werkt als een tierelier.


Groet,


rien

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer