door45
door door45 Nov 5, 2005 om 15:41
Computers & telefonie

Muziek klinkt niet

Als ik muziek afspeel, is de muziek prima, maar de zangers klinken te langzaam/te laag. Ik download met Kazaa. Dit is pas sinds een paar weken. Weet iemand een oplossing?

422 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ki
door kimputer - Nov 5, 2005 om 16:02
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Sommigen mensen zetten per ongeluk een geavanceerd stukje software aan (meestal met AC'97 codecs), en vergeten dat ze dat ooit hebben gedaan. Het gaat hier om de Karaoke mode, of iets met voice cancelation dan wel noise reduction. Je moet dus even de configuratie van je geluid nalopen (meestal een speciaal icoon in de systemtray rechtsonder, dus niet die van Windows (alleen geluidsniveau), en die optie uitschakelen.

he
door helly - Nov 11, 2005 om 23:32
5 Antwoorden / 7 Vragen
0

Mijn zoon heeft iMesh5 gedownload, en ik moet zeggen dat deze sitesupersnel je opgevraagde muziek download en alle muziek, wat je wilt. Zelf ik kan het, en dat zegt genoeg!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

El
ElleP - Jul 3, 2024 om 13:33
Winkels & webshops

Mag Webwinkel Boeties.nl restitutie weigeren in dit geval?

Paar weken terug paar laarzen gekocht. Online staat dat de laarzen in het begin oncomfortabel kunnen zijn, maar dat na 2 weken dragen het leer naar de voet gaat vormen. Dit staat op de site van Sendra, het merk van de laarzen. Ze voelden bij het passen wat oncomfortabel, maar ze pasten verder prima.   Na een kwartier erop lopen werden ze echter pijnlijk. Dit werd niet minder na een week en lang ... Lees meer

Mo
Movara - Jul 3, 2024 om 13:27
Winkels & webshops

Tegoedbon en geen geld na aankoop van kapot kledingstuk mag dat

heb een blouse (€19,99)gekocht in 2e handswinkel waar men zegt dat elk stuk zorgvuldig wordt nagekeken.
Helaas is bij dit stuk een fabricagefout over het hoofd gezien. Ik heb gebeld (14/6-'24); moest foto's met toelichting per email sturen.
hierna 2x gebeld en vanochtend uitsluitsel gekregen: geld kan niet teruggegeven of overgemaakt worden; dit staat ook op de kassabon.
Bij uitz ... Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer