guadalajara
door guadalajara Mar 23, 2007 om 09:52
Computers & telefonie

NOKIA 6070: telfort mms configuratie niet mogelijk???????????

Ik heb een nieuw mobiel, nokia 6070. Deze mobiel had niet de MMS-instellingen van TELFORT. Dus heb ik gevraagd aan kls Telfort om die mij te geven. Ik kan ten eerste ze niet handmatig invoeren en ook automatisch via telfort-service SMS (ja/500)met de instellingen lukt het ook niet dan wordt er in bericht gezegd dat mijn toestel niet geschikt is voor MMS etc. De KLS zegt zelf ook niet te begrijpen wat er misgaat.


Weet iemand hoe dit werkt of dat er miscchien een BUG is ofzo? Ik kan wel gewoon bellen  en sms'en. Mijn vorige toestel 5140I lukte het wel met de telfort-config.-sms. Ook is mijn SIM van telfort niet beperkt.


Welke knappe kop kan mij helpen.


 


groetjes


Kick


 

833 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sunset_1
door sunset_1 - Mar 23, 2007 om 18:52
265 Antwoorden / 22 Vragen
0

Probleem is dat de juiste instelling per netwerk regelmatig pas later beschikbaar komen dan het toestel zelf. De instellingen voor de Nokia 6070 en Telfort kun je echter al zonder problemen bestellen via www.bel.nl . Dit kost je eenmalig 90 cent, maar dan ben je wel verzekerd van de juiste instellingen. Check ook even bij Telfort of zij standaard GPRS geactiveerd hebben op je abonnement, anders kom je nog niet verder. Overigens kun je pas een mms ontvangen als je er zelf een verstuurd hebt.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Mar 23, 2007 om 22:18
16950 Antwoorden / 202 Vragen
0

hallo, voorzover ik kan nagaan zou het moeten werken. het kan dus zijn dat uw toestel defect is en dan gelden de consumentenregels die stellen dat de verkoper/winkelier moet zorgen voor reparatie en als dat niet lukt een gelijkwaardige vervanging. Zie daarvoor:

www.wetboek-online.nl/wet/BW7/17.html


 


www.wetboek-online.nl/wet/BW7/18.html en kijk ook bij http://www.nokia.nl/nl/telefoons/modellen/6070 vwb de gegevens van de telefoon/mogelijkheden. Volgens het artikel waarnaar ik verwijs moet een apparaat/ aankoop voldoen aan de gestelde verwachting als er sprake is van een consumentenkoop. Is er sparke van een zakelijke aankoop, dan gelden uitsluitend de garantievoorwaarden als gegeven door de fabrikant.

guadalajara
door guadalajara - Mar 23, 2007 om 22:21
9 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ik heb vandaag mijn imei aan telfort gegeven en ze zijn ermee bezig of ze iets kunnen ontdekken. Nog een puntje dit toestel heb ik met een simlock gekocht en heb die dus eraf gehaald. Het was nl een prepay Orange, maar dat zou eigenlijk niet uit moeten maken daar het legaal is om je simlock eraf te halen.

guadalajara
door guadalajara - Mar 23, 2007 om 22:22
9 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ik ga dat wel ff proberen of dat mss wel lukt. bedankt.

guadalajara
door guadalajara - Mar 24, 2007 om 01:57
9 Antwoorden / 7 Vragen
0

Bedankt voor de tip en het werkt, sorry kan je geen credit meer geven maar de eer en lof komen je toe


 


 


thx a lot

guadalajara
door guadalajara - Mar 24, 2007 om 02:13
9 Antwoorden / 7 Vragen
0

thx sunset

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer