ja
door jaclang Oct 8, 2004 om 19:06
Computers & telefonie

+ of - overstappen van kabel- naar digitale ontvangst

Wij willen overstappen van Kabel(UPC) naar Digitale TV ( KPN) omdat:



  1. UPC mijn niet aanstaat

  2. beter beeld

  3. ook aansluiting voor 3 TV's

  4. Kosten

  5. o.a Eurosport

Hoe zeg ik het abonnement van UPC op wat nu via de energierekening van Eneco gaat, en zijn er nog nadelen van digitale TV.


Jac

159 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Oct 8, 2004 om 20:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

duitse zenders zitten inderdaad niet in het pakket en ipv bbc1 en bbc2 krijg je bbc prime en bbc world - zie www.kpn.com

ve
door verwijderd - Oct 9, 2004 om 11:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als aanvulling: In het starterspakket van KPN zit een kaart waarmee je de kabel op kan zeggen. Je kunt ook rechtstreeks bij Eneco (dus niet UPC !) opzeggen en zij verlagen dan ook je maandbedrag met c.a. 15 Euro (het abonnementsgeld van de kabel).

ve
door verwijderd - Oct 9, 2004 om 11:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

een nadeel kan zijn dat je de duitse zenders niet kan krijgen en de engelse

ve
door verwijderd - Oct 23, 2004 om 10:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik weet niet of je inmiddels al digitale TV van KPN hebt maar ik heb er nu enige ervaring mee. Het beeld is inderdaad beter mits de antenne goed geplaatst wordt anders krijg je hinderlijk stilstaand beeld en/of blokjes te zien. Nadeel is dat er geen decoder van Canal+ kan worden aangesloten (staat trouwens ook niet in hun lijst van zenders). Je hebt het over de mogelijkheid 3 TV's aan te sluiten en ik ben benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt want op de single tuner kan maar één TV en op de twin tuner één TV en één video/dvd recorder worden aangesloten. Waarschijnlijk bedoel je dat er per abonnement 3 tuners mogen worden aangeschaft (= 3 TV aansluitingen) maar die kosten dan wel per stuk (mininaal) € 39.95 die je, mits je andere diensten van KPN afneemt,  weer terugverdient door het goedkopere abonnement. Groeten - PML


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer